Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Ako mislite kakav ce izgledati kompleks iza kvart64 (ono sto ste zaokruzili), ne zna se nista o tom projektu za sada osim da ce mozda biti polu hotel polu stambeni kompleks i da je investitor isto Grand Star
Ja sam razumela da je greda uzela tu parcelu i planira 4tu fazu na njoj?! Odakle vama info?

Ja sam razumela da je greda uzela tu parcelu i planira 4tu fazu na njoj?! Odakle vama info?
Faza 4 se uveliko gradi, to vam je ovde:
Ispravka: Faza 3 se uveliko gradi, to vam je ovde:

Screenshot 2025-08-13 at 00.43.11.png

A parcela iza koju ciste i koju ste zaokruzili je drugi projekat

Pardon, faza 3, faza 4 ne postoji u ovom projektu.
Lamele A/B - faza 1
Lamele C/D - faza 2
Lamele E/F - faza 3

Parcela iza - drugi projekat

Prema katastru većinski vlasnik za parcelu 2906/58 iza Kvart-a, je Grand Star. U urbanističkom projektu za Kvart64 se pojavljuju dve zgrade na toj parceli bez precizirane namene, strukture P+6+Ps, nezvanična informacija je da je tu planiran hotel. Pitanje je da li ce to Greda raditi ili ce Grand Star izabrati nekog drugog za izvođača.

Što se tiče ostatka IMT-a tj. projekta Green Line, od toga nema ništa dok se Expo ne privede kraju makar u nekoj meri. Trenutno su na Expo-u angažovani gotovo svi izvođači i koji su želeli i oni koji su morali. Hale u IMT-u koje s’vremena na vreme deluju kao da se ruše, deluju tako zbog roma koji skidaju krovove radi prodaje materijala. Svi projekti, Pupinova Palata, Kvart64, Airport Garden, itd su projekti koji će imati smisla za 5-10 godina kada se okolina rasčisti i uredi, do tada će biti ovako kako je sada.

Prema katastru većinski vlasnik za parcelu 2906/58 iza Kvart-a, je Grand Star. U urbanističkom projektu za Kvart64 se pojavljuju dve zgrade na toj parceli bez precizirane namene, strukture P+6+Ps, nezvanična informacija je da je tu planiran hotel. Pitanje je da li ce to Greda raditi ili ce Grand Star izabrati nekog drugog za izvođača.

Što se tiče ostatka IMT-a tj. projekta Green Line, od toga nema ništa dok se Expo ne privede kraju makar u nekoj meri. Trenutno su na Expo-u angažovani gotovo svi izvođači i koji su želeli i oni koji su morali. Hale u IMT-u koje s’vremena na vreme deluju kao da se ruše, deluju tako zbog roma koji skidaju krovove radi prodaje materijala. Svi projekti, Pupinova Palata, Kvart64, Airport Garden, itd su projekti koji će imati smisla za 5-10 godina kada se okolina rasčisti i uredi, do tada će biti ovako kako je sada.
Dali to znaci da ce svi ostali projekti ugradu usporiti zbog ove cinjenice

Da li mozete da pojasnite ko je tacno grand star?
Grand Star vam je suinvestitor na projektu Kvart64 (pola prodaje rade oni, pola Greda)

Faza 4 bi trebalo da je parcela severno od grede valjevo
Ovaj projekat nema 4 faze, u ugovorima stoji da ima samo 3 faze sto je i logicno jer je to druga parcela. Ako vi imate druge informacije podelite sa nama...

Dali to znaci da ce svi ostali projekti ugradu usporiti zbog ove cinjenice
Da, gradnja je svakako vec usporila u BGu sto se tice novogradnje od pocetka godine

ja imam info da je 4ta faza. aplicirano a gradjevinsku dozvolu. da li neko moze da proveri na osnovu broja parcele?

Prilozi

• Закључак о одбацивању - Верзија за објављивање_20250813103357.pdf
    99,8 KB · Pregleda: 25
Verovatno zato što ti je ostao "novi beo" u polju.

Prilozi

• Screenshot_20250813_103851.png
    Screenshot_20250813_103851.png
    331,1 KB · Pregleda: 40
A do mesta je. Nije upisano pod Novi Beograd. Obrisi mesto ne treba ti kada stavljaš parcelu i KO

kupovina od Grand Star doo vs direktno od greda valjevo? Molim vas podelite vasa iskustva i savete

Vrh