Ja koliko se secam iz razgovora bice sprovedena optika za MTS i za SBB u startu.Ne znam da li je neko ranije pokretao temu optičkog interneta. Da li je možda neko bio u komunikaciji sa investitorom? Da li je nekome poznato da li će se uvoditi optički internet. Danas je to neophodno pogotovo za one što rade od kuće.
Zvao sam ih danas ali sam zaboravio da pitam, ali sigurno ce nam stici obavestenje uskoro.Da li je nekom investitor slao obavestenje o pomeranju roka za useljenje?
Hvala. Da, to je i moje ocekivanje. Cudno je samo sto smo usli u jul a da nisu ni nagovestili pomeranje roka.Zvao sam ih danas ali sam zaboravio da pitam, ali sigurno ce nam stici obavestenje uskoro.
Po meni minimum 3 meseca ce kasniti po mojoj subjektivnoj proceni.
Usvojen zahtev za prijavu zavrsetka temelja u fazi 1.
Podnet zahtev za usvajanje zavrsetka faze 1 u konstruktivnom obliku i temelja faze 2
U principu birokratija ali koja se moze pokrenuti tek kada je objekat skoro na 80% zavrsenosti (pricam za fazu 1).Jel moze objasnjenje za nas sa jeftinijim ulaznicama sta ovo znaci u praksi?
Bas nemam dodirnih tacaka sa gradjevinom i arhitekturom pa kad napisete nesto ovako, deluje ocigledno, ali nemam pojma sta znaci u praksi.
Hvala![]()
Ne zavisi od Grede/Grand Star-a to jer nisu njihove parcele, sa obzirom na politicku situaciju i opadanja gradnje (broj gradjevinskih dozvola i m2 bruto gradnje je u velikom padu) veliko pitanje je da li ce se to rusiti u sledece 2-3 godine.Meseci prolaze, a ni pomaka sa rusenjem okolnih (groznih) starih fabrika….
Da li neko ima neku informaciju?
Hvala
Kada sam bio poslednji put ostale su samo ljusture tih zgrada, sve iznutra su cigani rascistili ili ciste.Meseci prolaze, a ni pomaka sa rusenjem okolnih (groznih) starih fabrika….
Da li neko ima neku informaciju?
Hvala
53% pad u odnosu na 2023Šta znači da je veliki pad, 15% u odnosu na prethodnu godinu je veliki pad? Ne razumem se, pa pitam. Sa druge strane, porast je u odnosu na prethodne mesece.
A jel imas informaciju u odnosu na 2019-tu? Pre korone...53% pad u odnosu na 2023
Istrazio sam malo, ne znam jel mi filter najbolji, zgrade, novogradnja, Beograd, ali sigurno je uporediv. Po ovome, ja taj pad ne vidim.
Pogledajte prilog 243590
Ima tu raznih merila... Ovaj moj izvestaj po jednom mesecu je suvise uzak, ne moze biti verodostojan. Treba uzeti vise kriterijuma u obzir da bi se dobili verodostojni podaci.![]()
Pad broja kvadrata u novogradnji za 53,5%: Hoće li usporavanje gradnje konačno spustiti cene u Beogradu?
Da li je trenutna stagnacija na tržištu nekretnina početak nove ere ili samo privremeni zastoj nakon građevinskog buma? Pre samo dve godine, Beograd i Novi Sad su izgledali kao neprekidna gradilišta. Dizalice su izranjale iz temelja poput dinosaurusa iz magle, kvadrati su se prodavali dok je zgrawww.gradnja.rs
Vodio sam se ovim, broj kvadrata je zestoko manji
To stoji, ali subjektivni osecaj mi jeste da je usporila gradnja.Ima tu raznih merila... Ovaj moj izvestaj po jednom mesecu je suvise uzak, ne moze biti verodostojan. Treba uzeti vise kriterijuma u obzir da bi se dobili verodostojni podaci.
Inace, informacije koje se citaju sa portala, svih, uzimam sa velikom dozom rezerve. Vise volim sam da kreiram informaciju.