Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

I meni deluje da 2.faza ide bas dobrim tempom...
Po njihovim inicijalnim rokovima imaju jos godinu dana da zavrse, deluje mi vise nego realno.
Pogotovo imajuci u vidu da ce glavni priključci na gradsku infrastrukturu biti zavrseni jos za fazu 1.

Ako slucajno neko sazna da su pustili i ove manje stanove (28 kadrata ) na kredit...nek podeli tu informaciju na forumu...mislim na gredu ....pozdrav

Da li postoje podrumske ostave u ovom projektu? Ima li i jedna druga novogradnja u bloku 64 predviđene podrumske ostave?

Da li postoje podrumske ostave u ovom projektu? Ima li i jedna druga novogradnja u bloku 64 predviđene podrumske ostave?
Mislim da Soul ima neke ostave, ali su bile nešto bezobrazno skupe pre dve godine kad smo bili na sastanku. Mislim da su bile oko 15 hiljada eura za 2-3 kvadrata, ali davno beše možda se to promenilo.

To su one pored liftova ( nude se za vece stanove ) ? a ostavi u garazi su oko 1k/kv.
Ne znam za te u prizemlju, Greda ih nije nudila u decembru, mislim da su ostavili za lokale. Za lamelu C i D ima ukupno 10 ostava, 4 na - 1 i 6 na - 2. Ja sam uzeo jednu na - 1, cena je bila 800 eur bez PDVa.

Ne znam za te u prizemlju, Greda ih nije nudila u decembru, mislim da su ostavili za lokale. Za lamelu C i D ima ukupno 10 ostava, 4 na - 1 i 6 na - 2. Ja sam uzeo jednu na - 1, cena je bila 800 eur bez PDVa.
Ja se ne secam da je GS to nudio svojim kupcima. Moguce da je to ostalo Gredi u njihovoj internoj raspodeli prostora.

Nije ni Greda bas nudila podrumske ostave (na -1), da nisam pitao ne bi ni pomenuli verovatno.
Apsolutno, mada vraćamo se na to da prodaja Grede kao da radi po kazni, makar što se tiče same prodaje. I kod nas je bio slučaj da je moja žena slučajno na tlocrtu garaže videla ostave i pitala ih. Inače nikad ne bi pomenuli iako smo ih specifično pitali na prvom sastanku, ali tada nisu bile u ponudi ostave. Dobar prodavac bi se setio da smo pitali za ostave, ili bi makar ponudio nešto što je tek pušteno u prodaju. Oko ugovora i administracije su super iz mog iskustva.

Ukoliko se dobro secam, na -1 ima velikih ostava koje cuvaju za lokale kao magacine, ili tako nesto.. I bilo je par manjih, od kojih sam ja uzeo jednu (4kvm). Ne secam se tacnih brojeva

Da grand star uopste nije spominjao ostave za lamelu C, raspitacu se i ja.

Znate li mozda moze li ostava da se kupi u sklopu stambenog kredita?

Nadam se da cemo imati neko mesto u garazi predvidjeno za parkiranje bicikala, ali se ne secam da sam video tako nesto u planovima.

Zaboravih da napomenem da je u mom slucaju lamela A.

Moze.

Nadam se da cemo imati neko mesto u garazi predvidjeno za parkiranje bicikala, ali se ne secam da sam video tako nesto u planovima.
Takodje.

Ukoliko se dobro secam, na -1 ima velikih ostava koje cuvaju za lokale kao magacine, ili tako nesto.. I bilo je par manjih, od kojih sam ja uzeo jednu (4kvm). Ne secam se tacnih brojeva
U lameli C su mi sve ponudili i mogao sam da kupim i te veliko od 13-14 kvadrata, tako da mislim da ih ne čuvaju, makar ne u lamelama C i D.

Može, ostava se navodi u ugovoru jer po projektu ona ima svoju oznaku i definisanu poziciju i kvadraturu, tako da se sve to navodi. Faktički ostavu ne možeš da kupiš jer ne možeš da se upišeš kao vlasnik na zajedničkim prostorijama. Zato se uvećava cena stana u mom slučaju, a postoji klauzula gde kupac ima pravo korišćenja te prostorije, dok svi ostali imamo u ugovorima da se odričemo prava nad tim prostorijama. Generalno su svi podrumski prostori ili ostave tako regulisani u novogradnjama.

Što se tiče biciklane, u decembru su razmatrali da li postoji neki prostor gde bi mogli da smeste biciklanu. E sad da li su nešto razmotrili... Šteta što je @GP Greda Valjevo prestala da odgovara na poruke, bilo bi svima korisno kada bi opet bili aktivni na ovoj temi.

Prostor za biciklanu je predviđen i nalazi se u sklopu garaže.
Hvala puno na odgovoru! Lepo je kad dobiješ informaciju iz prve ruke. Da li ste možda doneli neku odluku povodom parking mesta na kojima mogu da se pune električna vozila? Da li će uopšte biti takvih mesta gde svi mogu uslužno da dopune četvorotočkaša, ili ste odustali od te ideje? Hvala.

Slike od danas:

20250619_180114.jpg

20250619_175606.jpg

20250619_175637.jpg
20250619_175830.jpg

20250619_175818.jpg

20250619_175814.jpg

20250619_175807.jpg
20250619_175729.jpg

Pitao sam GrandStar da li imaju ostave na raspolaganju za lamelu C, dobio sam odgovor da je u toku deoba o prebacivanju ostava, te da ce mi javiti kad to bude gotovo.
Pretpostavljam da je u pitanju nesto administrativno izmedju njih i Grede

Vrh