Do sada su cene bile iste kao kod Grede. A kod Grand Stara je manji stan mogao da se uzme na kredit u fazi 2.A koje su cene? Ja kad sam pitao rekli posle 1. maja formiraju cene
Ja znam za vece stanove, 3000+PDV su bili za 80+m2 a 3100+PDV od 70-80m2.@shomy Da li znate cene koje su bile u 1. fazi?
Za drugu znam, a za trecu su preterali. Skuplji su od Lastavica.
Da ovo su bile cene.Ako se dobro sećam za manje stanove je bilo ovako: ispod 45kv od 3400€ - 3500€(garsonjere su bile najskuplje), 45kv do 49kv - 3300€, 50kv - 59kv - 3200€.
Odmah po izbacivanju druge faze(tačnije samo lamele C) cenu su podigli za 100€ i onda posle par meseci kada su pustili lamelu D podigli su za još 100€.
Juzna strana Lastavica sto je skoro 50% stanova nije bas u nekoj prednosti gore navedenog...za napustene fabrike bar postoje projekti koji ce krenuti mozda vec od sledece godine.Takođe se slažem da je, po trenutnim cenama, mnogo bolji izbor, na primer, projekat "Lastavice", kako sa stanovišta infrastrukture, tako i lokacije — za razliku od napuštenih fabrika koje ko zna kada će biti srušene.
Sa severne strane lamele F neće prolaziti nikakva ulica, već dolazi drugi objekat (po nekim pričama hotel ali vrv druga stambena zgrada) Plac je takođe u vlasništvu GranStar-a. Tako da će ti stanovi u prizemlju imati zeleni pojas između tih bašta i susedne zgrade. A što se tiče skice, kontam da je neka greška jer ovako kako je nacrtano svi zajedno delimo njihova dvorišta. što nema smisla.Da, mislio sam na glavni ulaz, nisam bio potpuno precizan... Koji je smisao ove "varijacije"?
Interesantno mi je i kako u praksi izgledaju ove bašte stanova u prizemlju sa strane ulice... to mi ima smisla samo ako neko kupuje stan za svrhu lokala (frizer, kozmetičar, zubar...)
Gledam ovu skicu, spoljni ulaz ispada da je samo za ove koji imaju baštu, gde je tu smisao???