Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

da li neko zna da ce biti uradjena ventilacija u kupatilima? Da li ce postojati neki odvod za aspirator?

Koliko ja vidim u okviru PDR-a za Prvu fazu su predviđena mesta u Zemunskoj (ona već postoje) i kod doma zdravlja i vrtića koji su udaljeni. Nijedno parking mesto nije predviđeno u okolini AG, Kvarta, Pupinove palate, itd.
Pogledajte prilog 231197

Pošalji šta god imaš, nadam se da grešim i da je planiran parking, olakšao bi nam svima život :D

Apsolutno se slažem sa konstatacijom da se ne isplati kupovina parking mesta za izdavanje. Ne vidim da cena može drastično da im raste, a mesečna renta i nije nešto velika obzirom na cenu mesta.
@vinogradjanin je definitivno u pravu.

Sa malim zakašnjenjem, uspeo sam da nađem regulaciono-nivelacioni plan, koliko vidim i nisu baš planirana neka parking mesta u neposrednoj blizini. E sad ovo je plan iz 2021. godine za Fazu 1 IMT-a. Faza II je Green Line. Možda je bilo dopuna plana za Fazu I ali ne da ja znam.. Prikačio sam PDF grafički prikaz PDR-a kako bi svi članovi imali uvid.

regulaciono-nivelacioni-plan-kvart64.png

Konteksta radi presek samih saobraćajnica izgleda ovako za ulicu koja prolazi "ispod" Kvarta 64 i Airport Gardena. Širina je oko 33m, što je takođe širina saobraćajnica koja imaju parking, te se možda grad odluči da drvorede zameni parkingom ili možda nekim kombinovanim rešenjem.

1741218672791.png

Prilozi

• 03_Regulaciono-nivelacioni plan-List_a.pdf
    4,1 MB · Pregleda: 11
  • 03_Regulaciono-nivelacioni plan-List_b.pdf
    3,3 MB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Vrh