Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Uzeh i ja stan u Kvart64. Mislim da ceo Blok 64 ima ogroman potencijal, za koji ce trebati duzi niz godina (10+) da se ostvari. Uredjenje citavog bloka obecava, gradnja pesackog mosta ka adi u bloku 70, kao i eventualni prolazak trece linije metroa (ne verujem da cemo ovo docekati).
Kakve se gluposti prodaju na Vozdovcu i Lekinom brdu za malo manje pare, odluka nije bila mnogo teska.

Slazem se da zena koja radi prodaju u Beogradu moze biti ljubaznija i da se generalni pristup prodaji moze znatno poboljsati. Meni nije toliki problem da zapitkujem stvari koje me zainmaju, ali slozicu se da generalno odaje los utisak.
Sa druge strane Greda Valjevo je firma koja je na dobrom glasu, imaju dugu tradiciju, cista papirologija i kvalitetna gradnja.
Ja imam super komunikaciju sa gospođom Jelenom, dok ne bih komentarisao odnos i komunikaciju gospođe/ice Branke prema kupcima. Zbog toga od početka insistiram da komuniciram samo sa Jelenom i stvarno sam zadovoljan, e sad mogli bi malo da se potrude da te lepo dočekaju i prezentuju projekat.

Preporuke za Jelenu da, ako nekome treba broj telefona nek pise u DM :)

Uzeh i ja stan u Kvart64. Mislim da ceo Blok 64 ima ogroman potencijal, za koji ce trebati duzi niz godina (10+) da se ostvari. Uredjenje citavog bloka obecava, gradnja pesackog mosta ka adi u bloku 70, kao i eventualni prolazak trece linije metroa (ne verujem da cemo ovo docekati).
Kakve se gluposti prodaju na Vozdovcu i Lekinom brdu za malo manje pare, odluka nije bila mnogo teska.

Slazem se da zena koja radi prodaju u Beogradu moze biti ljubaznija i da se generalni pristup prodaji moze znatno poboljsati. Meni nije toliki problem da zapitkujem stvari koje me zainmaju, ali slozicu se da generalno odaje los utisak.
Sa druge strane Greda Valjevo je firma koja je na dobrom glasu, imaju dugu tradiciju, cista papirologija i kvalitetna gradnja.
Srećno, komšija iz AG! Posebno se slažem da nećemo dočekati 3. liniju metroa.

Bio danas da vidim taj pokazni stan, jedino što bih dodao na ono što je napisao @Extroniks:

- senzor za poplavu će biti i u kupatilima
- Detektor dima je u kuhinji/dnevnoj
- Plise komarnici na terasnim vratima su u antracit boji izgledaju lepo, svakako trošak manje za stanare
- Pošto plafoni nisu spušteni ne stavljaju rozetne, već neke plafonjere slične ovima na slici. Jedino ostavljaju izvod za struju za centralnu rasvetu u svakoj sobi, gde će doći lusteri.

1739367296735.png

Već su u delovima hodnika postavili Travertino podlogu, koja je već zaprljana do neprepoznatljivosti. Obzirom da je porozan materijal ne znam zašto su ga tako nezaštićenog ostavili, ali verujem im jer su stručniji od mene laika svakako :D

Danas smo bili u komšiluku pa sam podignao dron malo da vidimo kako izgleda sve to što se gradi u Bloku 64. Deluje interesantno i čini mi se da ima potencijal, jedino ne znam kakav je plan za IMT i saobraćajnice u tom delu, obzirom da je u ovom trenutku situacija na terenu vrlo kritična.

Ako nekog zanima dokle je projekat stigao, može da pogleda ovde..

Jao mene prestravljuje taj okoliš
Nadamo se svi koji smo uzeli stan tu kvart 64 da ce to krenuti uskoro da se ruši, nekako je sve nabudzeno. A sta ce biti preko puta lamele c? Mi smo uzeli stan koji gleda na dvoriste pa ne znam na sta ce biti pogled (osim na dvoriste)
Koliko sam video na sajtu, preko puta Lamele C biće delom Lamela F a delom poslovna zgrada koja koje već izgradjena.

Da li je investitor pominjao nešto oko uredjenja okoline?

Mislim da ovi iz Grede/Granda ne znaju puno da kazu. Ne znam da li je to vise u rukama grada ili investitora tih svih zgrada. Koliko znamo, trebalo bi da bude velika saobracajnica tu ali prvo trebaju te sve zgrade i fabrike da se sruse…

Koliko sam video na sajtu, preko puta Lamele C biće delom Lamela F a delom poslovna zgrada koja koje već izgradjena.

Da li je investitor pominjao nešto oko uredjenja okoline?
Deo ka tosinom bunaru / beloj reci je investitor isti kao ovog projekta (Grand Star) i prica se da ce na toj parceli ici kompleks + hotel, sad kada to se ne zna.
Za deo ka rodi, to se ne zna kada ce krenuti da se rusi / gradi, i nije nadleznost ovog investitora jer nije njegova parcela.

Sto se tice vise informacija ja sam okacio na prvoj strani deo informacija o planu regulacije, ovde se moze vise procitati:

A ovde moze da se procita o buducem IMTu:

U principu, iza ovog kompleksa ka rodi bi trebalo da ide jos jedna zgrada pa bulevar koji se proteze u nastavku buduceg bulevara koji ide iza Airport Gardena.
Bice nezgodno par godina za saobracaj definitivno.

Ovde se isto moze videti neki nacrt buducih projekata / zgrada, sad da li je to 100% tacno ne znam, ali za sada jeste bio tacan:

@Extroniks Vrlo interesantno, bacio sam pogled podeljene linkove kao i na Katastar/CEOP, koliko vidim za parcelu 2906/58 koja je između Kvarta64 i Tošinog bunara, pre neke 3 nedelje podnet je zahtev za lokacijske uslove za stambeno poslovni kompleks. Ovo objašnjava zašto stari objekat iza Lamele E i F deluje polovično srušen, verovatno čekaju lokacijske uslove pa da dovrše poso'.

Još interesantnije je da se u papirima parcele (2906/45) koja je iza Rode a ispred Kvarta64, pojavljuje Grand Star (investitor Kvarta64) kao jedan od imaoca prava na istoj, međutim deluje da su tu papiri još nerazrešeni jer je vlanik parcele država.

Poslednja izmena:
@Extroniks Vrlo interesantno, bacio sam pogled podeljene linkove kao i na Katastar/CEOP, koliko vidim za parcelu 2906/58 koja je između Kvarta64 i Tošinog bunara, pre neke 3 nedelje podnet je zahtev za lokacijske uslove za stambeno poslovni kompleks. Ovo objašnjava zašto stari objekat iza Lamele E i F deluje polovično srušen, verovatno čekaju lokacijske uslove pa da dovrše poso'.

Još interesantnije je da se u papirima parcele (2906/45) koja je iza Rode a ispred Kvarta64, pojavljuje Grand Star (investitor Kvarta64) kao jedan od imaoca prava na istoj, međutim deluje da su tu papiri još nerazrešeni jer je vlanik parcele država.
Gde može da se vidi kad je podnet zahtev za lokacijske uslove? Može link?

Vrh