Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

To je bivša livnica. Ako žele da urade onu saobraćajnicu koja spaja sa budućim IMT-om, onda će morati da ruše jer bulevar prolazi po sredini tog objekta. Jedini problem je što je grad prestao da gradi takve saobraćajnice, i sve prebacuje na investitore što zna da bude problem. Npr. Sakura i Lastavice još uvek nemaju kompletirane saobraćajnice i ceo taj proces se otegao.

To je bivša livnica. Ako žele da urade onu saobraćajnicu koja spaja sa budućim IMT-om, onda će morati da ruše jer bulevar prolazi po sredini tog objekta. Jedini problem je što je grad prestao da gradi takve saobraćajnice, i sve prebacuje na investitore što zna da bude problem. Npr. Sakura i Lastavice još uvek nemaju kompletirane saobraćajnice i ceo taj proces se otegao.
Po meni, bice to sve sredjeno kroz 3-5 godina, sa tom idejom sam i uzeo stan ovde :)

Po meni, bice to sve sredjeno kroz 3-5 godina, sa tom idejom sam i uzeo stan ovde :)
Delim isto mišljenje. Sa svakom novom gradnjom taj deo postaje sve atraktivniji, a kvadrat skuplji, tako da se može očekivati da se sa izgradnjom novih kompleksa samo nastavi i da se u jednom trenutku sve to spoji sa ostatkom 64. bloka. Sad koji vremenski period je u pitanju, to niko ne zna, ali činjenica je da se radi o jako atraktivnoj lokaciji. Što bi se reklo u internet žargonu, the question is when, not if. :)

Slike oglednog stana u nastavku, bice u par komentara da ne stavljam previse u jedan :D

Stolarija, klima uredjaji i parket:
media_20250206_130125_4902977545146173027.jpg

media_20250206_130053_1139305112637846857.jpg
media_20250206_130125_1318484425885472682.jpg

Stolarija je boje kao na poslednjoj slici, ali zbog fakticki senke izgleda prilicno tamnije unutra.

media_20250206_130125_1706729223151628487.jpg
media_20250206_130125_1807343596875488101.jpg

media_20250206_130125_6536955515821175482.jpg
media_20250206_130053_481888141921543474.jpg

Dodatne informacije:
1. U svakom stanu u hodniku se nalazi master prekidac koji gasi svu struju i vodu u stanu osim frizidera
2. U svakoj kuhinji na podu se nalazi senzor za vodu, koji ako detektuje vodu (poplava) automatski gasi vodu
3. Pitao sam kada se ocekuje 80% izgradjenosti, covek mi je rekao kada skinu skele, verovatno u Maju
4. Centralno podesavanje temperatura u stanu, iznad njega dolazi video interfon

Slike kupatila i kuhinje u sledecem komentaru.

Poslednja izmena:
1. U svakom stanu u hodniku se nalazi master prekidac koji gasi svu struju i vodu u stanu osim frizidera
2. U svakoj kuhinji na podu se nalazi senzor za vodu, koji ako detektuje vodu (poplava) automatski gasi vodu
4. Centralno podesavanje temperatura u stanu, iznad njega dolazi video interfon
neuobičajeno za današnje novogradnje. sve pohvale za ovo

Licni utisci:
- Zadovoljan sam sa bojom parketa, i plocicama u kuhinji, tako sam i ocekivao nesto.
- Mislio sam da ce jos svetlija biti stolarija, ali i ova boja se moze uklopiti, svidja mi se visina i obrada svakako
- Ocekivao sam malo da su vise zute plocice u kupatilu, ja sam uzeo istu varijantu za oba kupatila, sad me kopka kako bi druga varijanta izgledala :)
- Definitivno ne ovakvo ogledalo, cesma i lavabo u kupatilu, ako i stave to ce ici na dobos brzo :D
- Devojka nije ljubitelj koliko u visinu idu radijatori, meni ne smetaju i zadovoljan sam

Sve u svemu zadovoljan, jedino sam ocekivao da ce uzivo kupatilo bolje izgledati, na renderu je izgledalo bolje ipak 😅
Sada sa iscekivanjem cekamo zavrsetak :)

Stolarija + klima / radijatori.
Smart sistem izgleda podrazumeva gašenje struje / vode na jedan prekidač prilikom izlaska iz stana.
Takođe u kuhinji na podu, ugrađen je senzor za eventualno curenje vode.
Ugrađeni su priključci za 2 najveća provajdera (SBB + MTS).

Dodao bih da je neuporedivo bolja opcija bila ko je izabrao stan sa pogledom na dvorište.

Image_20250206135347.jpg
Image_20250206135341.jpg

Hvala na slikama. :D

Slazem se sa Extronixom za boju stolarije. I ja bih vise voleo da je svetlija, ali nije ni ovo lose.
Jel visina prozora 240cm i jel ovaj levi deo terase ozidan skroz do gore ili mi se samo cini?

Hvala na slikama. :D

Slazem se sa Extronixom za boju stolarije. I ja bih vise voleo da je svetlija, ali nije ni ovo lose.
Jel visina prozora 240cm i jel ovaj levi deo terase ozidan skroz do gore ili mi se samo cini?
Iskreno nisam merio visunu prozora, a za terasu evo slike.
+ spoljnja jedinica klime
k.jpg

Tnx. Mislio sam na levi deo. Na renderima je izgledala kao neka providna pregrada, mada ovde deluje kao da je ozidano (mada moguce i da je neki najlon samo :D ).

media_20250206_130125_4902977545146173027.jpg

Da, bilo bi lepo da se boja parketa i stolarije više gađa. Što se tiče kupatila malo je problematična kombinacija imitacije drveta i imitacija mermera. Oba imaju šaru, i logičnije bi bilo da su odabrali jednostavnu pločicu bez šare koja bi išla uz imitaciju drveta. Ali daleko od toga da ružno izgleda. Takođe u ovom stanu su mogli malo bolje da urade prelaz između pločica i parketa, ali nije loše.

Pre svega hvala na slikama, sve deluje fantastično i zanima me šta će ponuditi od pločica nama u lameli C, i da li će nam uopšte dati izbor. Jelena iz prodaje mi je prilikom kupovine napomenula da ne znaju još uvek da li će ponuditi izbor za kuhinje i kupatila. Što se tiče radijatora podržavam da idu u visinu, nadam se da će tako biti u mom stanu, jer u suprotnom će oduzeti dosta prostora za televizor u dnevnoj sobi.

Da li su možda ostavili neku utičnicu na samoj terasi?

Stolarija + klima / radijatori.
Smart sistem izgleda podrazumeva gašenje struje / vode na jedan prekidač prilikom izlaska iz stana.
Takođe u kuhinji na podu, ugrađen je senzor za eventualno curenje vode.
Ugrađeni su priključci za 2 najveća provajdera (SBB + MTS).

Dodao bih da je neuporedivo bolja opcija bila ko je izabrao stan sa pogledom na dvorište.

Pogledajte prilog 228565Pogledajte prilog 228566
Jesam odabrao stan koji gleda na dvorište, ali me zanima što misliš da je to daleko bolja opcija? Mi smo se dvoumili jer je lamela C severozapadna, i zbog svetlosti smo razmišljali suprotnu stranu ali smo na kraju odabarali dvorište jer smo želeli manju buku.

Jesam odabrao stan koji gleda na dvorište, ali me zanima što misliš da je to daleko bolja opcija? Mi smo se dvoumili jer je lamela C severozapadna, i zbog svetlosti smo razmišljali suprotnu stranu ali smo na kraju odabarali dvorište jer smo želeli manju buku.
Pa od starta mislim zbog buke, ali sada kada sam uživo sve video dodao bih i svetlost.
Pritom pogled bi naravno bio u drugu zgradu, dok je ovako u dvorište (koje je najveće u celom bloku).
Naravno to je samo moje mišljenje :)

Moje misljenje je da je trenutno bolja opcija unutrasnja strana kompleksa jer okolina nije bas reprezentativna. Kada se sve okolo izgradi za X godina kontam da ce biti svejedno da li je strana do dvorista ili ne. Jedina potencijalno bucna ulica ce biti bulevar koji deli Kvart64 i buduci Green line

Severozapadna orijentacija mi je sada cak i pozeljna. Da, ima manje svetlosti ali manje se i greje, a leta su sve toplija i toplija. Alternativa bi bila jugozapad, a vec sada mozete videti koliki broj stanova u West 64 naselju ima ugradjene tende sa te strane. :D

Odlicno izgleda...jos kad se uzme u obzir da je jeftiniji od ostale novogradnje u okolini, a sad kad vidim da sa kvalitetom nista ne zaostaje cak i bolji od nekih tu projekata...sve pohvale!
Sto se radijatora tice svakako je bolje sto su H120 bice zimi toplije.

Poslednja izmena:
Tnx. Mislio sam na levi deo. Na renderima je izgledala kao neka providna pregrada, mada ovde deluje kao da je ozidano (mada moguce i da je neki najlon samo :D ).

Pogledajte prilog 228569
To su kao neka "rebra" od lima postavljeni pod uglom recimo 45stepeni, koja zaklanjaju svetlost/pogled. Kazu da se ne mogu se rotirati.
Radijatori nisu svuda "vertikalni". Tamo gde je bilo mesta postavili su "horizontalne".

Inace jako dobra stvar u oglednom stanu je to da su zidovi izmedju stanova debeli ili dobro izolovani, sto nam je bilo bitno, jer nam to u sadasnjem pravi problem. A deluje mi i pregradni izmedju soba jako dobar. Nadam se da je situacija takva u svim stanovima. 🙏

To su kao neka "rebra" od lima postavljeni pod uglom recimo 45stepeni, koja zaklanjaju svetlost/pogled. Kazu da se ne mogu se rotirati.
Radijatori nisu svuda "vertikalni". Tamo gde je bilo mesta postavili su "horizontalne".

Inace jako dobra stvar u oglednom stanu je to da su zidovi izmedju stanova debeli ili dobro izolovani, sto nam je bilo bitno, jer nam to u sadasnjem pravi problem. A deluje mi i pregradni izmedju soba jako dobar. Nadam se da je situacija takva u svim stanovima. 🙏
Uf žao mi je ako je istina da su stavljali horizontalne. Moraću definitivno da ih zovem da potvrdim. Jer u mom budućem stanu, prema skici, horizontalni radijator zauzima dosta prostora na zidu gde bi trebalo da dođe televizor. Ako je to istina moraću da vidim da li postoji mogućnost da stave vertikalni,a ako ne eto meni prvog zadatka čim se uselim...

1738934969707.png

Iskopah plan oglednog stana. Ovde je izgleda morao vertikalni radijator zbog same pozicije(nedovoljno mesta).

Prilozi

• IMG_2049.jpeg
    IMG_2049.jpeg
    70,2 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
Kuoio sam stan u bloku C. Pošto ne živim u Beogradu i nemam mogućnosti da obiđem gradilište, interesuje me u kojoj fazi je blok C. Da li su izašli iz zemlje (betonirali garaže na -1), došli na nulu ili su možda uradili i prizemlje... Unaprijed hvala na odgovoru.

Uzeh i ja stan u Kvart64. Mislim da ceo Blok 64 ima ogroman potencijal, za koji ce trebati duzi niz godina (10+) da se ostvari. Uredjenje citavog bloka obecava, gradnja pesackog mosta ka adi u bloku 70, kao i eventualni prolazak trece linije metroa (ne verujem da cemo ovo docekati).
Kakve se gluposti prodaju na Vozdovcu i Lekinom brdu za malo manje pare, odluka nije bila mnogo teska.

Slazem se da zena koja radi prodaju u Beogradu moze biti ljubaznija i da se generalni pristup prodaji moze znatno poboljsati. Meni nije toliki problem da zapitkujem stvari koje me zainmaju, ali slozicu se da generalno odaje los utisak.
Sa druge strane Greda Valjevo je firma koja je na dobrom glasu, imaju dugu tradiciju, cista papirologija i kvalitetna gradnja.

Vrh