Stanovi od 26/28 m2 su uglavnom za izdavanje i to se slazem, ne prave ih samo u ovom projektu ali da je lamela C prilicno kriticna po tom pitanju jeste.Zahvaljujem kolega na analizi. Samo mi nedostaje zakljucak. Za sta su namenjeni stanovi od 26, 28, 38 kvadrata. Jel su to uopste stanovi? Pa jel biste vi voleli da budete vlasnik stana od npr 80 kvadrata (sto je cini mi se najveca kvadratura) gde su vam takva dva stana neposredne komsije. Tu mira nema.
Aman ljudi. Ovo ni u Japanu vise ne rade. Ali aj njih je puno na veoma limitiranom zemljistu. Ali zasto mi ovo dozvoljavamo?! Zbog alavosti investitora. Pa zbog toga cemo jos malo u kapsulama ziveti, sto defacto i jeste taj stan od 28 kvadrata.
Kao sto sam rekao, lamela B je tu najbolja jer su najmanji stanovi oko 40m2.
Ja imam srecu pa su moje "komsije" tj stanovi pored oko 50ak m2 u ovom projektu pa ne mogu bas da komentarisem da li ce biti mira ili ne.
Na kraju dana svako bira i kupuje stan po svom nekom nahodjenju, niko ne tera ljude da kupe u ovom projektu stanove, ima dosta alternativa u ovom cenovnom rangu.
Drugar ima stan u onom kompleksu u Zemunu sto su pravili za bezbednjake i tamo su garsonjere isto oko 32m2 koliko se secam, i u njegovom primeru tu mu zivi clan porodice tako da hteli to da priznamo ili ne zive ljudi i u takvim prostorima. Sto je najgore, ziveo je i u manjem prostoru ranije a starogradnja (i to je bas dugo ziveo u takvoj garsonjeri, i to ne sam).
Ne branim ja gradnju od 26/28m2, po meni ne bi trebalo ici ispod 32m2 za garsonjere, 44m2 za jednosobne, 56m2 za dvosobne i 68m2 za trosobne (znaci po otprilike 12m2 po sobi), samo sam dao analizu jer mi je bilo dosadno uvece.
Inace najveca regularna kvadratura a da nije povuceni sprat ili prizemlje je u lameli B i iznosi 118m2.
Poslednja izmena: