milosavt » Uto Apr 09, 2019 1:32 pm[/url]":ez0v7705]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=611556#p611556:ez0v7705 je napisao(la):
srdjan » Uto Mar 26, 2019 1:16 am[/url]":ez0v7705]Taj investitor je nedavno izgradio objekat u Svetozara Markovića pored NBS, koji gleda na Manjež. Koliko znam i tamo je neka slična vrsta grejanja na pelet, što me je malo začudilo za centar grada... Ovaj objekat im deluje najambicioznije do sada, nadam se da će imati kapaciteta da ga iznesu kvalitetno. Prethodni objekti su im uglavnom klasične neupečatljive novogradnje.
Pošto sam uspeo da dođem do još nekih informacija vezano za objekat "Green Residence", pa evo da ih podelim sa vama.
Nedavno su podigli cenu na 1800e /m2 + PDV. I pitanje je gde će se zaustaviti, pošto su najavili da očekuju još povećanja, što je prilično neozbiljno, jer im se ovo povećanje desilo dok je neko bio u sred pregovora po staroj ceni, a onda oni promenili cenu.
Grejanje je na pelet, kao što ste rekli. Neka firma im valjda radi taj centralni kotao i oni su zaduženi za održavanje, što se tiče plaćanja i detalja oko toga čini mi se da još uvek nemaju pojma.
Ne planiraju nikakve recepcije ni obezbeđenja, to ostavljaju stanarima da se organizuju kako hoće.
Ništa specijalno nemaju za samo ime "green" u smislu solarne energije i to, ime su dali po nekom zelenilu oko zgrade i to je to.
Garažna mesta su 12000 eur, a parking mesta oko zgrade 8000 eur.
Rok za završetak je proleće 2021.
Obećavaju neki sportski centar i prodavnice u zgradi, pitanje je šta će se od toga ostvariti i kako će to sve da izgleda na kraju. Ja sam definitivno odustao od kupovine isključivo zbog njihove neozbiljnosti, što možete da primetite i po onom papiru "tehnička opremljenost" koju su mi dali u ruke, koji izgleda kao da ga je napravilo dete od 5 godina. A u kojem u suštini ništa konkretno ne piše. I razgovori sa njima su takvi, imaju max 1-2 čoveka koji se bave prodajom i svim drugim poslovima, rade samo od 9-5 radnim danima i ako ste zaposleni skoro je nemoguće sastati se sa njima. A i kad se sastanete, odgovor ni na jedno pitanje nemaju, sem tipične magle kojom se trude da prikriju tačan odgovor koji ne znaju. Da ne pričam o nadmenom stavu kako eto, radi njihove dobre volje prihvataju kupovinu na kredit, jer bi ionako to sve mogli da prodaju za keš.
Eto, nadam se da sam nekome pomogao ko je zainteresovan za ovaj objekat.