pa i koja je logika da sad neko kupuje/prodaje nesto; moze li uopste papirologija da se zavrsi?
drugo, kad se zavrsi prica oko gripa ima da krene pravi problem a to ce biti ekonomija u rusevinama i to ne samo srpska vec svetska, a sto je najgore evropska (najgore pogodjena msm). tako da kad krenu da se tope doznake i kupovine gastosa u srbiji (tj nasih ljudi koji zive u inostranstvu), kontrakcija ove nase bedne privredice bazirane na uslugama ce biti brutalna. jos ako zaista ECB pretvori eur u svoju kriptovalutu (sad im je idealno da to urade) to znaci da ce novac ponovo postati skup i svaki kredit koji srbija uzme ce biti bolan. vec vidim smanjenje peMzija do kraja godine (mozda i plata) i slabljenje dinara do 130din za eur. a ako mudraci koji vode nasu ekonomiju odluce da i dalje furaju ovu besmislenu pricu sa jakim dinarom i dodatno oporezuju rad kako bi napunili rupu u budzetu to tek ima da se zavrsi katastrofalno.
ne bih da mracim ali nije ovo dobro nikako. svako ko je optimimsta neka me razuveri evo.
sto se tice ''Kupovina nekretnine, stana, kuće (pitanja i saveti)'' - savetujem da drzite kes. kes je mama.
uspeo sam da nagovorim caleta da juce digne deo devizne stednje ali je digo samo iz jedne banke a mnogo veci iznos je i dalje u drugoj.
kaze calac ''pa to ce onda ceo svet biti u problemu..'' ja rekoh..pa da, bas to ce biti... :x
ali ne mos matorane ubediti, stara je to skola... :kafa: