Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

St. Regis dolazi sa management agreement i ne kao klasicna franšiza.. ugovor je potpisan na 25 godina. St. Regis postavlja svoje ljude, direktor za hotelske jedinice i direktor za stavove. Starwood nema nista sa prodajom stanbenih jedinica zato to pise na web stranici!
86D114A8-2B91-4C8B-85B9-D21732BA8AAC.jpeg
 
Ja nisam rekao da mogu da rade šta hoće, i rekao sam da moraju da ispune određene standarde da bi nosili ime tog hotela. Moja poenta je bila da neće direktor Meriota da dođe lično i traži da se fasada ugasi da bi on dozvolio da se hotel useli.
 
Da sam admin, isao bi dan od mesec dana ko slika dok vozi 😁
 
Kako je dobro sve ovo oko BNV. Neverovatno kako lepo organizuju. Ja sam odusevljen.

Ne znam, loša je rezolucija na kuli. Preveliki je pixel pitch. Moraju da upgradeuju fasadu makar u neki HD. Moglo bi se izvesti postavljanjem dodatnih prečki preko prozora sa dodatnim LED diodama i da time makar dupliraju broj linija. Svakako je ekran prioritet.

Do sledećeg Svetog Save bi valjalo to popraviti. Moramo da imamo Svetog Savu u HD, poželjno svakako u UHD.
 
Slažem se, mislim da displej mora da bude bar UHD, sramota je za grad kao što je Beograd da ga nema. Ja predlažem da samo stave panele preko cele fasade. Siguran sam da bi stanovinci kule rado žrtvovali pogled i dnevnu svetlost zarad dobrobiti svih Beograđana.
 
Ne mora da se žrtvuje svetlost. Mogu samo da provuku dodatne linije LED dioda u vidu rešetke preko prozora. Time će se povećati rezolucija tj. gustina dioda na displeju, a stanari će opet imati svetlost. Svakako je rezolucija loša, ako se već pušta Sveti Sava ili Nole Đoković na displeju. Marica ne izgleda uopšte dobro... Danas sam bio do Galerije. Nekako bizarno izgleda ta reklama, posebno iz blizine, naravno ne zbog rezolucije, već dimenzijama, gabaritima, tim falusnim oblikom - da li je to zgrada ili bilbord, ekran... Možda se nismo navikli da te Mariza gleda kao sa Mordora.

Šalu na stranu, pretpostavljam da je u ugovoru strogo definisano da investitor može da pušta reklame koliko god hoće, a da za to ne mora da plati ništa stanarima koji su tu kupili stanove?
 
Pitanje, da li ce smetati (led bilbord) stanirama kule? Ako ne njima, onda okolnim zgradama? Meni je nekako logicno da ce to svetlo ako nista drugo da pokvari nocni vidik iz stanova kule (mozda gresim).
 
Gradu treba manje napadnih bilborda i svetlosnih reklama a dobili smo najveći bilbord. 😐
 
Deo forumaša kada gleda distopijske filmove: uhhh vidi ovo, svuda reklame, kakva grozna budućnost i kakvo grozno mesto za život

Deo forumaša kada Nelečeni pretvori centralnu kulu grada u veliku vašarsku bilbordčinu: aaaaa ooo jeeaaaa kako je ovo dobro...
 
Džon Travolta deo forumaša: Sve njih treba pod mač. :p

Naravno, šala, da nas neki na banuju ovde.
 
Poslednja izmena:
Meni je ovo na kuli kičerica koja je na granici da bude seljana.:cool:Pre 10-15 godina bi možda i bilo interesantno ali ....
 
Meni je bolji veliki ekran na uglu šoping mola West 65. Stvarno prave odličan 3D efekat. Bila je neka voda i neka kornjača, i kao da je izlazila iz zgrade :D

Baš kao u filmu Povratak u budućnost. Stvarno sam nekako osetio da živim taj film. :D
 
Vrh