Šta je novo?

"Kula Beograd" - Beograd na vodi [Hotel i stambeni objekat | 65 000 m²]

Vi analizirate te stanove kao da se prave za porodicne ljude. To ce da sluzi za kurvanje i partijanje i to je to… sigurno niko nece brinuti jel ima dovoljno radnih elemenata da secka luk i meso.
Ma govorio sam uopšteno, ne samo u kontekstu ove kule. Nego zato što se forumom već godinama unazad širi filozofija i propaganda ''tako je u Amerikama, pa hajde da bude i kod nas''. Za sve i svašta. Čak je već uveliko prešlo u lobiranje a u nekim slučajevima i promovisanje piramidalnih šema.
 
Ovaj pocetni screenshot kao staklenac da grade covece. Na sta to lici...
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: h2o
DSC_1339.JPG
 
U Ukrajini i na prostoru bivseg Sovjetskog Saveza, niko ne pravi stanove u koje kupac moze odmah da se useli. Dobijes beton, to jest gole zidove, a onda dovodis svoje majstore, dizajnera, razvodis struju, postavljas pod i plafon kakav zelis, krecis, rusis ne nosece zidove i sve ostalo. Takodje, ako kupujes u ranoj fazi dok jos nije izgradjeno, mozes odmah reci da ne zelis drugo kupatilo na primer i nece ga ni napraviti.
To je možda i najbolje rešenje, a ne da naknadno radiš i preradjuješ gotov stan. Meni je dva kupatila tj bar jedno kupatilo i dodatni wc uvek plus.
 
Не пратим тему, можда је неко помињао, ако јесте, занемарите ову поруку, али мени ова кула изгледа као боца кечапа при крају окренута наопачке...🍅🍅🍅
 
Juce sam zvanicno prosao pored tek popacane staze pustene ispod Kule i ono izgleda jezivo. Bespotrebno su pozurili i sad ce morati sve ono da vade i stavljaju pono... Sve je neujednaceno, krivo i vec sad gomila polomljenih kocki.

Stvarno steta.:oops:
 
Juce sam zvanicno prosao pored tek popacane staze pustene ispod Kule i ono izgleda jezivo. Bespotrebno su pozurili i sad ce morati sve ono da vade i stavljaju pono... Sve je neujednaceno, krivo i vec sad gomila polomljenih kocki.

Stvarno steta.:oops:

Па буквално свугде у Београду где je поплочано је иста прича...Не видим шта је ту ново.
 
Pa to je po planu, uspesno uklapanje sa starim gradskim jezgrom.
 
Naravno da je sve popucano kad se ama baš svaki komad popločane površine koristi kao ili cesta ili parking.

Nekad je do investitora i materijale ali većinom je do naroda



Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
 
Sveti Savo al bukvalno

IMG_20220127_224018.jpg
 
Poslednja izmena od urednika:
Mene je ovoga toliko blam.... hoćemo za svako crveno slovo da nataknemo aktuelnog svetca na zgradu? A kad nije crveno slovo, da se vijore reklame za Lidl i nekretnine u Beogradu na vodi. A u predizbornoj kampanji lik vele-gospodara Vučića.
 
Vrh