Tu ce verovatno ziveti ljudi koji ne suse ves, ne peglaju, ne idu u prodavnice, ne ciste kucu, ne kuvaju (valjda se zato prave "moderne" gajbe od 100+ kvadrata bez izdvojene kuhinje (??) i placaju basnoslovno kvadrat za silnu neprakticnost)... Kad bih i imao toliku lovu ne bih mogao zamisliti takav zivot bez imalo doticaja sa istim, al imam srecu da poznajem zovotno obezbedjene ljude koji isto ne podrzavaju takav nacin zivota. Mozda jer su vise generacija vaspitavani u drugom duhu.
U Srbiji uvek treba imati na umu da mogu doci dani kada ce se trzni centri isprazniti, struje nece biti, a za hranu ce se morati na selo. U takvim uslovima stanovi u ovakvim objektima nikako nisu bas najbolje resenje. Meni sve ovo deluje kao neki tetris koji bas i nema dodirnih tacaka sa realnoscu, ali neke stvari se ocigledno desavaju na globalnom nivou za koje cemo tek saznati.
U ovakve zgrade se veoma ozbiljne face koje pripadaju nasem narodnom korpusu ne useljavaju i ne pada im na pamet da kupuju gajbe. Koliko vidim, to su uglavnom ljudi iz dijaspore koji posteno zaradjuju hleba, al nisu bas najblize Srbiji, pevaljke , mafijasi , politicari , ugl ekipa koja jedbog dana moze da ostane bez para. Videcemo sta ce biti za 30 godina Boze zdravlja, ali mi je sve ovo jako klimavo.