Otis.Driftwood
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 22.08.2019.
- Pohvaljen
- 1.116
hahahahahah, indoktrinacija
Da si ti meni živ i zdrav, nisi ti dobro video. A i dobro si rekao, neviđen je napredak u Beogradu. Bukvalno nije viđen.Bio na dosta mesta i ovaj progres i napredak u Beogradu u poslednih godina je nevidjen. Pogotovo mi se svidja BNV i Kula. Mnogo lepo rade.
Ти и Врадовић сте исти, двоје екстремиста само на супротним странама, код њега је све бело, а код тебе све црно.Nek ubedi sebe u to što priča pre nego što proba da ubedi bilo koga drugog
Edit: odgledao sam video, i zaista ne vidim čime je Vradović fasciniran? Ovaj nivo organizacije i koordinacije je sasvim normalan za ovakve projekte, nisu uradili ništa revolucionarno. Pritom, ovde sve zasluge idu prvenstveno Slovacima koji su producirali događaj, BW tim bukvalno nema veze sa ovim osim što ih je platio da to urade - verovatno od naših para.
au leba ti!Ovaj video pokazuje da je Srbija novi dominantni centar u Evropi. Ovo pokazuje sta su sve uradili i kako je organizovan BNV i svaka im cast na tome!
Beograd je svet! Ova krilatica postaje sve vise upecatljiva. Postajemo najprofesionalniji grad u Evropi.
Zar nije bila ona legenda što je u BW Reisdences otvorila salon lepote u svom stanu, pa klijentima nudila usluge bazena i teretane koji su namenjeni za privatnu upotrebu stanara? Znam da je bila tako neka priča. Ne bi me čudilo da su posle nje ugovorom zabranili takve stvariRealno svaki kupac stana u ovoj zgradi može stan da preuredi u poslovni prostoršto bih ja uradio da sam jedan. Živeti baš u ovoj zgradi je onako... Ili da bude kao neki stan za iznajmljivanje imućnijim turistima i slicno..
malo je magla zeznuka stvar al ja iskreno kao jedan od većih protivnika ove vlasti vidim ovo kao dobru stvar koja bi trebalo da se ponovi sledeće godine, tj ove. Sve dok se ne zloupotrebljava za svaku priliku od Krstovdana do Bogojavljanja.
Ovaj video pokazuje kako ozbiljna firma koristi aftermovie da se izreklamira nakon dobro urađenog posla koji su mogle bar dve domaće firme da izvedu (ovako iz glave, možda ih ima još) ali verovatno nisu imali konkretne reference. Dobro da je makar jedna naša firma učestvovala u projektu, što je po meni veći pokazatelj situacije od svog šarenila.Ovaj video pokazuje da je Srbija novi dominantni centar u Evropi. Ovo pokazuje sta su sve uradili i kako je organizovan BNV i svaka im cast na tome!
Beograd je svet! Ova krilatica postaje sve vise upecatljiva. Postajemo najprofesionalniji grad u Evropi.
To je najmanji problem, ima šošta toga kritikovati kuli Bg ali ovo ne, inače se nigde ne bi gradile takve kule tamo gde ima puno sunca.Lepo je gledati zalaske sunca ali ja se pitam kakav pakao će biti leti u stanu.
Jedan deo sadašnjeg stana mi je okrenut jugozapadno i leti 2 klime jedva ohlade prostoriju koja ima duplo manju površinu u staklu od stanova u kuli (dodje mi da stavim naočare za sunce u stanu). Predpostavljam da će zalasci sunca biti očaravajući ali sa toliko staklenih površina leti kada upeče zvezda
Da li neko ima iskustva po tom pitanju (orjentacije stana u odnosu na kretanje sunca)?