Pa možda je ta igranka sa laserima služila da nas zamajava dok se stvarni problem dešavao u pozadini. To je počelo pre Rusa i meni se čini da suštinski problem i nema veze sa Rusima.Paaaa da nisu pravili pauzu od 3 meseca da bi montirali svetleću fasadu i lasere na nezavršenu zgradu, kojima su nas potom zlostavljali 2 meseca, sada ne bi imali problem. Sam pao, sam se ubio.
Ne bi rekao da izgledaju jeftino nego mi se nismo navikli na toBože koliki put ti prozori pređu da bi na kraju svejedno izgledali jeftino.
Obišao sam dovoljno sveta da bih mogao sa sigurnošću da ti kažem da izgledaju vrlo jeftino i matoroNe bi rekao da izgledaju jeftino nego mi se nismo navikli na to
122 Leadenhall Street. Moja omiljena zgrada u Londonu, ipak par klasa ispred Kule :/Kad u Londonu imaju rende za sir, što mi ne bi imali šampon!
Biće gotova 2016. godine, reče Vučić 2014.Da li se zna kada ce kula biti zavrsena, i kada ce biti otvaranje restorana na vrhu i useljivanje stanara?
Kažu do vidovdanaDa li se zna kada ce kula biti zavrsena, i kada ce biti otvaranje restorana na vrhu i useljivanje stanara?
Ma ajde sto je on toliko promasio, ali sta tek da kazemo za onog cicicu sa brkovima koji se ne skida sa N1 a predstavlja se kao predsednik arhitektonske akademije (tako nesto). Covek godinama ponavljao da je tehnicki nemoguce da se tu napravi zgrada i da od toga nema nista.Biće gotova 2016. godine, reče Vučić 2014.
Pa onda 2016. reče da će biti do marta-aprila 2018. I tako u krug.
Ako pitaš englesku verziju sajta Beograda na vodi, kula je trebalo da prođe tehnički prijem 30. jula 2021. Ako pitaš srpsku verziju, tehnički prijem je trebalo da bude 15. oktobra 2021. Ako pitaš stvarnost, samo bog sveti zna