FAZA 1 - RENDERI - "joj opet bajke", "neće od ovog biti ništa", "na kraju će graditi krmaču/demitaru" "šta će im ovi zmajevi i baloni"...
FAZA 2 - KOPANJE TEMELJNE JAME I POBIJANJE ŠIPOVA - "ovi kao nešto rade", "tempo puževog koraka", "neće nikada izaći iz ove rupe", "samo rovare malo po zemlji da ispadne da nešto rade"...
FAZA 3 - IZGRADNJA KONSTRUKCIJE - "opa, ovo ozbiljno krenulo", "ovo je najbrže gradilište u gradu", "ma, ovo će ovim tempom za tri meseca biti gotovo", "spavate li mirno, Bugari?", "biće Beograd uskoro kao Njujork", "wow, ovo izgleda vrhunski", "što bi ovde fino legao jedan klaster visokih objekata", "Srbija, Srbija, Srbija!!!"
FAZA 4 - ZAVRŠETAK GRUBIH RADOVA I POSTAVLJANJE FASADE - "joj, baš su usporili ovih dana", "izgleda da su ostali bez para", "verovatno ne mogu da prodaju stanove/izdaju kvadrate", "od mog kuma sestrića snaja radi u firmi koja im je dostavljala sijalice za podrum, čuo sam da su odustali", "eto, sada će ovako napušteno da ostane da stoji", "joooj, Srbijo, među šljivama"
FAZA 5a - ZGRADA ZAVRŠENA - "svetski", "vrhunski", "najlepša zgrada u Evropi", "hajdemo sad i prekoputa još jednu", "Sofija/Zagreb/Bukurešt ne veruju"...
FAZA 5b - ZGRADA ZAVRŠENA - "polagao sam velike nade u ovu zgradu, ali sam baš razočaran", "iskreno, deluje kao predgrađe kineske provincije", "pogledajte samo koliko su bolje zgrade u Sofiji/Bukureštu/Zagrebu, plače mi se", "gde je sad moj Beograd?"...