rangeros » Sre Dec 09, 2020 10:43 pm[/url]":33s397yv]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=801505#p801505 je napisao(la):
Belraider » Sre Dec 09, 2020 9:27 pm[/url]":33s397yv]Privatne poruke se zovu privatne sa razlogom. Osim sto sebe smatras strucnjakom, strucno misljenje nisi dao. Pominjes guzve i kriminal. Guzvi u Bg nema ili su minimalne. Na guzve se zale iskljucivo ljudi koji dolaze iz manjih mesta i nisu ranije putovali. Beograd je na nivou svih vecih gradova u Evropi ili bolji. Kriminal je na izuzetno niskom nivou. Ne postoji sigurniji grad u Evropi za prosecnog gradjanina ili turistu od Beograda. Korupcija je na visokom nivou, i tu bi se verovatno slozili. BNV kao projekat moze da ti se svidi ili ne, kao i svima ovde. Meni se svidja. Od ovih 16 zgrada, dve mi se ne svidjaju. Metropolitan, Aria izmedju ostalih su prelepe zgrade po svim kriterijumima. Razmak izmedju zgrada je u poredjenju sa drugim projektima u Bg prihvatljiviji. Zgrade su verovatno gradjene po standardima koji su vazeci danas. Cene oslikavaju to, uzimajuci u obzir i lokaciju. Standardi koji su postavljeni u vezi sa hortikulturom premasuju sve do sad vidjeno u Beogradu. Promenada je fenomenalna. Galerija takodje. Koliko sam video ne postoje kockarnice ili kladionice u okviru projekta.
...a ti nastavi da pljujes...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Приватна порука је приватна до оног тренутка када ја одлучим да то више не буде, а овакво плиткоумно вређање какво ми је упућено треба сви да виде овде.
Да ли ја себе сматрам стручњаком или не, уопште није битно. Знам шта сам учио, чему сам посветио свој живот, и чему су посвећени векови изучавања учених људи пре нашег времена.
Гужви у Београду нема? Па ја просто не могу да поверујем шта видим. Ајде сада да се правимо сви и да смо луди, ако се већ правимо да смо глупи. Не долазим из мањег места, пропутовао сам цео свет, и тотално је апсурдно било ког становника убеђивати да гужве нема у граду када је цео град из дана у дан у колапсу.
"BNV kao projekat moze da ti se svidi ili ne. Meni se svidja." - Људи, када ће те схватити да цела ова прича није само ствар укуса? Је л' се архитектура изучава вековима, миленијумима, да бисмо је свакоме оставили да је оцењује само по свом личном укусу и неком субјективном мишљењу? Када одете код лекара, не дај Боже када сте болесни, и он Вам да дијагнозу, да ли је Ви прихватите или коментаришете да ли Вам се свиђа или не?
Холтикултура? О каквој Ви овде холтикултури причате? Па чак је и то лажно и јадно; дрвеће које се сади по саксијама. Толико лажно и вештачки изгледа и такав један детаљ најбоље описује цео овај пројекат.