Upravo to. Da je udario onog što je išao pravo, a ne skretao levo ukidali bi "idenje pravo".Pa može da ga uhvati za pravo![]()
Bukvalno sam na ovako nešto mislio kad sam pročitao da je tu stajao kružni tok...
www.ekapija.com
Gangula povodom teške nesreće na NBG, čovek je već našao rešenje:
![]()
Šapić: Ukinućemo skretanja ulevo gde god je moguće, da je bio kružni tok, ne bi mogli da voze 150 na sat
Šapić najavljuje da će u Beogradu biti ukinuta leva skretanja gde god je to moguće, kako bi se povećala protočnost i bezbednost saobraćaja.n1info.rs
Kakve kazne, kakvi bakrači, daj ti još kružnih tokova i da mi ukinemo sva leva skretanja.
Sram vas bilo, ko vas plaća da mrzite Srbiju i postavljate takve komentare.Evo im jedan hint za pronalaženje. Na kružnom toku kod Opštine NBG se maltene na dnevnom nivou dešavahu saibraćajne nesreće.
Али тај кружни ток нису они урадили већ давно неки други и зато не ваља...Evo im jedan hint za pronalaženje. Na kružnom toku kod Opštine NBG se maltene na dnevnom nivou dešavaju saobraćajne nesreće.
Da l' će sada da ukinu i kružne tokove tamo gde može?Evo im jedan hint za pronalaženje. Na kružnom toku kod Opštine NBG se maltene na dnevnom nivou dešavaju saobraćajne nesreće.
Pa ovde na forumu su im nabacili ideju da naprave drukčije prilaze pomenutom kružnom toku.Али тај кружни ток нису они урадили већ давно неки други и зато не ваља...