Prizovite paradu i u vase mesto,mozda dobijete nov asfalt ,samo pazite da nije ona sa duginim bojamaČini mi se da nam se posle parade smeše duži radovi i onaj KT kod Ušća i Hajata.
Barem kružni tokovi mogu lako da se uklone. Jedan dan posla, dva uz saobraćajMolba ako može da se usliši je da se ne daju još nove ideje i da ih ne podsećamo na stare. Sve više i više će koštati povratak u staro stanje mnogih saobraćajnica.
Znači biće kao u crtanom filmu - otvorićemo prodavnicu pljeskavica da ne umremo od gladi...kada udjemo ne mozemo vise da izadjemo.
Hvala na tim informacijama.Имам незванично информације да ће бити још кружних токова на НБГ, поред најављених. Гледајте само путање доктора Шапића од куће на посао.
Jeste, juče na konferenciji za štampu u Starom dvoru.Je l mi se ucinilo ili je Sapic spomenuo ovu raskrsnicu i plan da ce tu biti kruzni tok?
Tu je katastrofa u toku dana, i ako bi bio, podrzavam
Pogledajte prilog 251900
Ima čak i posebna tema o tome:O tom delu, tj ukrštanju Marije Bursać i Studentske je u više navrata pisano, i čini mi se da su se mahom svi složili da bi tu KT bio koristan. Najčešće je bio pominjen kad su se radila ova dva KT u blizini sa obe strane mosta kod 11. aprila.
Koliko sam primetio,verujem da si ti,covek se ne bavi realnim problemima a gde ih nije bilo tu ih stvara.Omaklo mu se da najavi jedan KT i reši problem koji zaista postoji.