Šta je novo?

Kružni tokovi

Činjenica je da bi ova denivelacija mnogo pomogla, ali sam siguran i da je potrebno više petlji u južnom delu grada.

Takođe, opet džabe sve to ako se sve sliva na autoput, biće čep na nekom sledećem mestu.
SMT je mnogo važna, da se brzom saobraćajnicom poveže veliki deo grada sa mostom na adi i time odvuče saobraćaj sa komande i gazele.

Razgledao sam semafore na Autokomandi iz sredine i imam velika očekivanja, osim rampe sa moto puta, koja bi takođe morala da se reši.

Pazite sad ovo, znači pišaju nam u facu:

"Na pitanje koja je funkcija ovih semafora, uzeći u obzir to da su oni postavljeni i kod Ušća, a posle njih i kružni tok, što nije mnogo pomoglo u rasterećenu saobraćaja, inženjer kaže da su se tu malo zaigrali.

„Što se Ušća tiče, tu smo se malo igrali, pa praktično vratili na stanje sa semaforima. Konkretno, sa kružnom raskrsnicom ništa nismo dobili. Malo smo se zamajavali sa tim, ali suštinski ništa nismo dobili. Niti je lošije, niti je bolje.""

Кратак је пут од "урадили смо анализе" до "мало смо се заиграли".

Ови више ни не могу да изађу у јавност а да случајно не признају неко кривично дело.

Juče oko podne:
20250212_120620.jpg
20250212_120731.jpg
20250212_122431.jpg
20250212_122448.jpg
20250212_122603.jpg

Jel na kraju rade semafori na KT na Autokomandi ili još većaju kako će da ih podese?

Ako (a to je veliko ako) podese kako treba, jedino poboljšanje može biti lakše uključenje u KT iz Bulevara oslobođenja iz pravca Banjice, jer je ta tačka trenutno potpuno neupotrebljiva u špicu. Nego bojim se da ima mnogo više toga što mogu da upropaste, u odnosu na ovo jedno poboljšanje.

Vrh