Šta je novo?

Kružni tokovi

Овај кружни ток је само у функцији бржег доласка на посао. Да има трунке памети, урадили би макар траку више у њему.

Da, od česme do hotela.
Na planu je još uvek ucrtan, ali u najavi će da ga brišu posle 7 dana.
A onda će posle još 7 da dodaju semafor, samo bez opcije za pešake...

Pa rekao je da ce biti semafor koji ce raditi po potrebi koliko sam razumeo.

Da li postoje neke online simulacije saobracaja u Bgd-u?

Pa kod balkana ostavili pešački a postoji podzemni prolaz a na trgu pasicevom ukidaju a nema podzemnog prolaza
20241201_154701.jpg

Nesto su ovde već petljali sa stajalisnim oznakama na kolovozu

1733148396205.png

„Добићемо правце кретања које досад нисте имали долазећи са Трга Николе Пашића. Нисте могли лево у Краља Милана, нити полукружно из Краља Милана назад. Радило се, али се угрожавала безбедност“, рекао је Шапић.

Ako ja dobro vidim po ovome 👆🏻 znači više iz Kralja Milana neće moći da se ulazi u garažu Pionirski park nego će to moći samo iz Nikole Pašića?🤔
Izlaz iz garaže će biti na Terazije pa desno

Poslednja izmena:
Tu u ulici za garažu Pionirski park isto izbrisali dva pešačka na oba kraja ulice...

Verovatno su zaboravili da ucrtaju, ovo je samo grafika za prezentaciju. Nema ni kod skupstine na cosku pesackih, a normalno da ih nece ukidati.

Pa veoma neozbiljno prezentuju, a s obzirom na kružni tok kod trga Nikole Pašića mogu da zamislim da će tu pešački da pomere dalje od kružnog toka i van sadašnje pozicije koja ide direktno na pravcu trotoara Bulevar-Terazije. Već smo videli kod Slavije da im nije strano da obesmisle logične pešačke rute.

@1111 Što se tiče toga kako preći, ako nema pešačkog u celoj ulici imaš pravo da pređeš na bilo kojoj tački a da ne kršiš propise, problem tu je bezbednost jer se radi o prometnim pešačkim prelazima a mnogo vozila cirkuliše tu zbog garaže.

Poslednja izmena:
I ja se sve kao nadam da neće naprdne gluperde ostaviti svoj sveže rekonstruisani Pašićev trg bez prelaza. Jer koja je poenta radova ako ne da ih što više ovaca vidi i izslika. Pa sigurno neće Golum Stojčić ili Aca Uličar da šetaju po njima, pobogu... 🤣

Ali čak i u tom slučaju, ovo je odraz amaterstva, gluposti, aljkavosti i lenjosti njih dvojice i onih koji su im radili ove crteže. Realno, j..o imbecila koji je ovo ovako crtao i pustio u javnost. Mene bi bio blam.

U suštini, niko od njih nema pojma šta radi. Ni Golum, ni Uličar, ni taj koji im je crtao, ni ostatak vlasti, države i "institucija". To se potvrđuje svakog dana. Ja sam čak ubeđen da i oni sami to znaju i zato se bave imbecilnostima i sviranjem k... umesto da rešavaju goruće probleme.

Kao što rekoh već, Šapiću treba da se instalira Cities Skylines i da se onda igra do mile volje i eksperimentiše sa saobraćajem, kružnim tokovima i ostalim "stručnim" idejama, a nas ostavi na miru...​
Jednostavnije je kancelariju gradonačelnika preseliti na BK i rešeni su svi problemi u saobraćaju.​

Vrh