Šta je novo?

Kružni tokovi

Овај кружни ток је само у функцији бржег доласка на посао. Да има трунке памети, урадили би макар траку више у њему.

Da, od česme do hotela.
Na planu je još uvek ucrtan, ali u najavi će da ga brišu posle 7 dana.
A onda će posle još 7 da dodaju semafor, samo bez opcije za pešake...

Pa rekao je da ce biti semafor koji ce raditi po potrebi koliko sam razumeo.

Da li postoje neke online simulacije saobracaja u Bgd-u?

Pa kod balkana ostavili pešački a postoji podzemni prolaz a na trgu pasicevom ukidaju a nema podzemnog prolaza
20241201_154701.jpg

Nesto su ovde već petljali sa stajalisnim oznakama na kolovozu

1733148396205.png

„Добићемо правце кретања које досад нисте имали долазећи са Трга Николе Пашића. Нисте могли лево у Краља Милана, нити полукружно из Краља Милана назад. Радило се, али се угрожавала безбедност“, рекао је Шапић.

Ako ja dobro vidim po ovome 👆🏻 znači više iz Kralja Milana neće moći da se ulazi u garažu Pionirski park nego će to moći samo iz Nikole Pašića?🤔
Izlaz iz garaže će biti na Terazije pa desno

Poslednja izmena:
Tu u ulici za garažu Pionirski park isto izbrisali dva pešačka na oba kraja ulice...

Ma sto posto su greške ti pešački. Kako preći Dragoslava Jovanovića? S Trga ići do Kralja Milana? Gluposti.

Verovatno su zaboravili da ucrtaju, ovo je samo grafika za prezentaciju. Nema ni kod skupstine na cosku pesackih, a normalno da ih nece ukidati.

Pa veoma neozbiljno prezentuju, a s obzirom na kružni tok kod trga Nikole Pašića mogu da zamislim da će tu pešački da pomere dalje od kružnog toka i van sadašnje pozicije koja ide direktno na pravcu trotoara Bulevar-Terazije. Već smo videli kod Slavije da im nije strano da obesmisle logične pešačke rute.

@1111 Što se tiče toga kako preći, ako nema pešačkog u celoj ulici imaš pravo da pređeš na bilo kojoj tački a da ne kršiš propise, problem tu je bezbednost jer se radi o prometnim pešačkim prelazima a mnogo vozila cirkuliše tu zbog garaže.

Poslednja izmena:
I ja se sve kao nadam da neće naprdne gluperde ostaviti svoj sveže rekonstruisani Pašićev trg bez prelaza. Jer koja je poenta radova ako ne da ih što više ovaca vidi i izslika. Pa sigurno neće Golum Stojčić ili Aca Uličar da šetaju po njima, pobogu... 🤣

Ali čak i u tom slučaju, ovo je odraz amaterstva, gluposti, aljkavosti i lenjosti njih dvojice i onih koji su im radili ove crteže. Realno, j..o imbecila koji je ovo ovako crtao i pustio u javnost. Mene bi bio blam.

U suštini, niko od njih nema pojma šta radi. Ni Golum, ni Uličar, ni taj koji im je crtao, ni ostatak vlasti, države i "institucija". To se potvrđuje svakog dana. Ja sam čak ubeđen da i oni sami to znaju i zato se bave imbecilnostima i sviranjem k... umesto da rešavaju goruće probleme.

Vrh