Šta je novo?

Kružni tokovi

Skroz nepotrebna ova dva kružna toka na Terazijama, jer tu nikad nema gužve i sve je jasno. Čemu kružni tokovi jel neko može da objasni? Mislim zaista da objasni stručno. Svi znamo da su ludi i ostalo, nego me zanima jel ima neka korist od kružnih tokova na ova dva mesta.

Skroz nepotrebna ova dva kružna toka na Terazijama, jer tu nikad nema gužve i sve je jasno. Čemu kružni tokovi jel neko može da objasni? Mislim zaista da objasni stručno. Svi znamo da su ludi i ostalo, nego me zanima jel ima neka korist od kružnih tokova na ova dva mesta.
Pa zar nije ocigledno da je neka partijska bu******** ispuzala ispod kamena i natrcala na kruzni tok, ostala fascinirana njime i sad to kopira gde stigne po gradu. Ili je neka KT sekta u pitanju :)

a44faa2aa403630ab259a9dc05456eb0_2233435701.jpg

bd5472b732284bd082bb0457e5895e97_5835786179.jpg

963db53f9917bdbaa851c228e42a79fc_2545516786.jpg

3b53b200d112102404bfa20b3e48b13d_8523942988.jpg
😳😳😳
Dobili smo malog Vučića u Beogradu, crta, betonira, zakopava ovaj grad kako mu dodje… Radojicicu sve ti je oprosteno.

У питању је нека врста бизарне освете људима који користе сопствене ноге (или гениталије што би рекао један уважени бивши министар) за путовање. То посебно негативно утиче на децу од 7-10 година (зависи кад који родитељ почиње да их пушта саме напоље), слабије покретне особе, као и сениоре (мада они не јбу никаква правила).

Јбни малоумник. Ово је нешто најгоре што се десило центру града од савезничког бомбардовања 44е и то уопште није претеривање!

Пази ситуацију код трга Николе Пашића где је укинуо половину једног од најфреквентнијих пешачких прелаза у читавом граду. А у Васиној бици стазу која, колико год да је кратка била, представљала је кључну бици руту за кретање по центру Старог Града јер се из ње иде лако лево и десно са те кључне осе града по споредним улицама.

Mislim da je to greška na renderu. Nema logike da polovina ostane, a polovinu da ukine. Mislim, znam da ništa nema logike, ali opet. Realno, ako stvarno ukinu prelaz tu, samo ima da bude pretrčavanja, lepo će kružni tok da uspori saobraćaj i biće lako preći i bez pešačkog.

Nije greška, taj semafor smeta gradonačelnikovoj službenoj Škodi na putu do radnog mesta u Starom dvoru.

Evo video snimka današnje gradonačelnikove konferencije za medije pa ko ima posebne mazohističke porive može da je odgleda.

Nije greška, taj semafor smeta gradonačelnikovoj službenoj Škodi na putu do radnog mesta u Starom dvoru.

Evo video snimka današnje konferencija pa ko ima posebne mazohističke porive može da je odgleda.

Nemam živaca da gledam prave ludake. Ako baš hoću da gledam ludake, pustim Let iznad kukavičjeg gnezda. Zanima me šta uraditi da ostane tu pešački. Meni nije problem da pretrčim ulicu, ali to nije rešenje.

Sad vidim da na renderu nema pešačkog ni u Dragoslava Jovanovića. Kako onda tu preći ulicu? Odbijam da poverujem da će biti ovako. Ovo jednostavno ne smemo da mu dozvolimo.

Gradonačelnik igra igricu Cities Skylines, skoro je otključao kružni tok i sada spamuje to rešenje svugde po Beogradu. Makar je njemu lepo dok se igra, a mi smrtnici smo nebitni.
A mi možemo samo da igramo igricu u kojoj ćemo to moći da napravimo kako treba. Ako neko slučajno počne da igra na mapi Beograda, neka otvori temu.

O majko mila, bože ima li te, spasi nas ovoga idiota.

Lik ladno vraća ostrva na Trgu, bukvalno jedina dobra stvar rekonstrukcije je što su ukinuli ta nesrećna ostrva i onaj pakao sa prelaskom ulice kod pozorišta.

Samo čekam kad će ukinuti i one dijagonalne pešačke kod Doma omladine, verovatno mu još niko nije javio da su delo Vesić Gorana.

A ovo za kružne tokove, nemam reči, pa tu na Trgu Nikole Pašića mislim da je bila najprotočnija raskrsnica, baš nikad nisam video neki sudar, a prođe na desetine hiljada automobila dnevno.

Vrh