Ovo može i na temu BPP slobodno
Ovo može i na temu BPP slobodno
pisao sam ja vec ranije ne nekoj temi, treba videti njihov profit u APR-uConcrete land iz Starih Banovaca
Mene ovo podseća na jednooke vanzemaljce iz crtanih filmova tipa:Evo slika najnovijeg neimarskog poduhvata nepoznate svrhe
Pogledajte prilog 211609
A gde je taj KT u Pop Lukinoj, je l se zna ?Å apiÄ najavio promene na beogradskim ulicama koje Äe olakÅ¡ati gužve tokom saboraÄajnog Å¡pica
Jedan od projekata koji Äe grad, kako je najavio gradonaÄelnik Aleksandar Å apiÄ, pokuÅ¡ati da realizuje naredne godine jeste da uradi kružni tok ispred mosta u blizini Ulice Vladimira PopoviÄa na Novom Beogradu.www.blic.rs
Svašta on napriča ovde, za razne KT-ove
Zar nije ovaj:A gde je taj KT u Pop Lukinoj, je l se zna ?
A to, za trenutak sam se uplasio da ce da pravi jos jedan KT posle mosta.Zar nije ovaj:
Poruka u temi "Kružni tokovi"
https://forum.beobuild.rs/threads/kružni-tokovi.1063/post-1285583
Turistički autobus jedva savlada ovaj kružni tok kad sa pumpe izlazi ka Brankovom mostu. Pre je samo skretao levo, a sad se lomi da prođe.I pod kišom se radi, ovaj kružni tok će značajnije da izmeni sliku saobraćaja u Beograda (pure sarcasm)
Pogledajte prilog 211899
Pogledajte prilog 211900
Ti njemu vjerujesKaeže Blogzila ekskluzivno da se na ukrštanju Savske i N. Kravcova pravi novi KT
Nema razlike izmedju kruzne raskrsnice i kruznog toka.Raskrsnica po vrsti moze biti
Kružna raskrsnica
Kružni tok
Sa semaforom
Bez semforom
U nivou
Denivelisana
Evo malo štivaNema razlike izmedju kruzne raskrsnice i kruznog toka.
Kaže Šapić da Karađorđeva treba da bude za tranzit oko centra grada, a ne pešačka zona...Å apiÄ najavio promene na beogradskim ulicama koje Äe olakÅ¡ati gužve tokom saboraÄajnog Å¡pica
Jedan od projekata koji Äe grad, kako je najavio gradonaÄelnik Aleksandar Å apiÄ, pokuÅ¡ati da realizuje naredne godine jeste da uradi kružni tok ispred mosta u blizini Ulice Vladimira PopoviÄa na Novom Beogradu.www.blic.rs
Svašta on napriča ovde, za razne KT-ove