vukispasic
Beginner
- Učlanjen(a)
- 27.05.2019.
- Pohvaljen
- 551
Код тунела, канал за одвод потока још није готов, али то није битно за пуштање, могу то да раде натенане и после 1.
Улаз (излаз) галерије пун скела, ваљда да би обрадили стубове
Цариброде, нисам сигуран шта све морају да ураде до пуштања, а шта могу да раде и након пуштања. Оно што мени не улива поверење је ова количина земље која се насипава преко галерије која и даље изгледа да јој крај није близу, а мислим да и испред галерије има неколико стотина метара асфалта који није на СМА, а они све то треба да ураде до 1. новембра или чак 27.октобра, за мање од 10 дана (Paralelno sa izradom kolovozne konstrukcije završava se i elektromašinsko opremanje tunela Bancarevo i galerije. Svi radovi na toj deonici suštinski će biti završeni do 27. oktobra. Posle toga imamo tri dana za testiranje opreme, ali i horizontalno obeležavanje trase i zaštitne ograde - napominje Senić). Надам се да грешим, мада како смо већ рекли, сад ово погађање дана изгледа смешно с обзиром колике године касне са завршетком те деонице
Улаз (излаз) галерије пун скела, ваљда да би обрадили стубове
Vuki, pola galerije (koja je celih 170m) je na 2. BNS, druga polovina, dakle 80-90m je sa donjim nosećim slojevima, fale samo asfaltni zašto misliš da je neki problem da se za par dana tih ajde neka bude 100m dovede do završnog sloja, pritom ne zavise od kiše i vetra? Drugo, opremanje galerije nije kao opremanje tunela, uglavnom se razvede struja (a to je već započeto pre nedelju dana) i gore prikače svetiljke i to je to. Ne tvrdim i ja da će završiti 31.10.2019. u 23:59, ali tu su negde, dan gore dan dole, nije neizvodljivo da to stvarno bude 31.10.
Цариброде, нисам сигуран шта све морају да ураде до пуштања, а шта могу да раде и након пуштања. Оно што мени не улива поверење је ова количина земље која се насипава преко галерије која и даље изгледа да јој крај није близу, а мислим да и испред галерије има неколико стотина метара асфалта који није на СМА, а они све то треба да ураде до 1. новембра или чак 27.октобра, за мање од 10 дана (Paralelno sa izradom kolovozne konstrukcije završava se i elektromašinsko opremanje tunela Bancarevo i galerije. Svi radovi na toj deonici suštinski će biti završeni do 27. oktobra. Posle toga imamo tri dana za testiranje opreme, ali i horizontalno obeležavanje trase i zaštitne ograde - napominje Senić). Надам се да грешим, мада како смо већ рекли, сад ово погађање дана изгледа смешно с обзиром колике године касне са завршетком те деонице