[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=674301#p674301:2yanubu1 je napisao(la):
lukarts » 27 Oct 2019 08:08 pm[/url]":2yanubu1]Slika sa twitera je 3 Jun, ako neko ima sveziju nek podeli
prosao sam grdelickom klisurom prosle nedelje, sve izgleda apsolutno isto. u klisuri se radi, koliko sam ja video, samo nasipanje terena za nekakvo buduce odmoriste ili pumpu ili tako nesto, nesto malo pre predejana u pravcu ka jugu, sa obe strane autoputa. ovo na fotki sa tvitera je najdrasticniji primer fuseraja ali nije jedini, svuda gde su kosine skliznule ocigledan je krpez i imporvizacija.
ja se iskreno nadam da je sve to stabilno i da nece biti incidenata a prilicno sam siguran da o estetskom nivou nadlezni ne razmisljaju. treba da molimo boga da ovo ostane tako kako jeste posto je jedina varijanta u kojoj bi se ovi latili tog posla je da dodje do novih klizista i zatpavanja trase.
ps. treba reci i da od klisure do granice sa makedonijom ima podosta, deonica od vladicinog hana ka jugu za nase prilike izgleda odlicno, jedino sto nedostaje su pumpe i slicni sadrzaji. postoji jos jedna velika promena za sve koji izlaze iz zemlje, a to je integrisani granicni prelaz koji zaista umnogome ubrzava ceo proces prelaska, bukvalno duplo brze se prolazi.
..
edit: moram da dodam i ovo. neverovatno ali vladicin han sada izgleda kao lepo mesto, gledajuci iz daljine covek cak pozeli i da ga poseti. ono ranije, magistralom, bilo je da zazmuris i cekas da prodje. na zalost lokalaca i dalje je tako, postedjeni smo samo mi prolaznici