Šta je novo?

Koridor 10

Па да су мазали еурокрем, слој би био дебљи!

Шта се дешава на источном краку у вези десне траке код чувеног 65. км ? Да ли је то гоово и да ли је пуштен пут у пуном профилу . Ако јесте,да ли то онда значи да више нема девијација ,тј да је све пуштено у пуном профилу ( наравно мислим од Црвене Реке - до Бугарске границе ) ?

Podrazumeva se ... ministarka dr.Mihajlović !!!

Sta je ovo belo ispod habajuceg sloja!?
Ispod njega bi trebalo da bude vezni ili noseci sloj BNS22 ili BNS32 ali sve su to bitumenom vezani slojevi tj crni!
Jedino bi cementna stabilizacija mogla biti ove boje, al to bi bilo prvj put da AB ili SMA ide direktno na cementnu stabilizaciju??

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=641891#p641891:29hrzwxu je napisao(la):
Kartograf » 24 Jul 2019 07:47 am[/url]":29hrzwxu]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=641810#p641810:29hrzwxu je napisao(la):
louderick » 23 Jul 2019 08:49 pm[/url]":29hrzwxu]troskovi popravke oko 400 000 din. bice gotova popravka sutra popodne.

A popravka će biti zalivanje bitumenom i onda će ostati para za jagnjetinu tu u blizini.
Gde ima jagnjetina u blizini? :D

Niko Kažanegra":7drjshjh je napisao(la):
Шта се дешава на источном краку у вези десне траке код чувеног 65. км ? Да ли је то гоово и да ли је пуштен пут у пуном профилу . Ако јесте,да ли то онда значи да више нема девијација ,тј да је све пуштено у пуном профилу ( наравно мислим од Црвене Реке - до Бугарске границе ) ?
Danas su radili SMA. Sutra linije. Puštanje sutra popodne ili u nedelju ujutru.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Плавуша убрзала радове.....да се после узме више на преправкама и поправкама!

Da li neko zna koliko kilometara na istocnom kraku je uradjeno sa 3 trake + zaustavna?

Jel to deo gde su rekli da moze da bude i avionska pista po potrebi ili to nema veze sa tim?

Nije to mesto, to je beše kod Pirota. Tamo je asfaltiran i prostor između traka tako da se ograda skida i nastaje pista.

Nije Srbija ko Nemacka da ima 3 trake

Sent from my iPhone using Tapatalk

3+1 je zbog uspona. Samo gde je uspon se radi 3+1.

U desnoj (iz pravca Niša ka Pirotu) je okruglo 5km na 3+1, od 23. do 28. kilometra, u levoj (ka Nišu) je oko 2km od 29. do 31.

27.07. moze da se računa kao datum kompletiranja od Crvene reke do Gradine.

Posle toliko godina gradnje, dal ga završili za narednih 2 ili 3 meseca više nije ni važno. Čini mi se nešto manje od jednu deceniju za 86-87km autoputa.

Prošao juče celu deonicu od Tabanovaca do Beograda...
Oštećenja u Grdelici su sanirana i saobraćaj nesmetano teče.

Nadam se da grešim, ali čini mi se da sam na jednom ili dva mesta u smeru ka Nišu primetio neke anomalije na asfaltu, tako da je moguće da ovoga bude još... :(

Ipak, vozi se brzo, krivudavo je i moguće je da sam pogrešio...

Inače, osećaj vožnje celom trasom je neverovatan... priroda prelepa, ne znamo šta imamo, zaista...
Kad iz Grčke i Makedonije uđeš u Srbiju, osećaj je kao da si u Nemačku ušao... kontrast ogroman, bar što se samog autoputa tiče.

Intenzitet saobraćaja u smeru ka Bugarskoj i Makedoniji, posle Naisa, me je zaprepastio!
Čini mi se nikad više vozila i šlepera... skoro da su bile kolone, ali ne zbog nekih zastoja ili radova nego prosto jer je vozila bilo previše.
Pred Naisom su SVE naplatne rampe, sem čini mi se jedne za ENP bile okrenute da regulišu dolazni saobraćaj iz BG... i opet ništa nije vredelo, kolona je bila oko kilometar od same rampe. Šta će taj silni narod kad se zaglavi na Kalotini, Bog dragi zna...

Srećom išao sam ka BG a u tom smeru je intenzitet saobraćaja bio daleko manji...

Rekonstrukcija autoputa Beograd-Niš moraće jednom da dođe na red... prvih 100 km od Beograda je još i Bože pomozi, ali što si bliže Nišu, sve je neravnije i lošije... takođe, deonica od Niša ka Leskovcu i Grdelici je poprilično loša, posebno kada voziš 130km/h.

Sve u svemu, lep je osećaj stići od granice MKD do BG autoputem...

Otkrio nam Alvirovć kakav je beton u tunelu Bancarevo Neravan...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

vostic.pfn":2pq36ro0 je napisao(la):

Ne mora da znači... Kroz desni prolaze svi živi izvođači pa istresu materijal koji se za beton zalepi samo tako i onda deluje grozno. Kad ga operu to i nije tako loše, bar nije bilo kad sam ja prolazio.

caribrod":zjvyqsrg je napisao(la):
vostic.pfn":zjvyqsrg je napisao(la):

Ne mora da znači... Kroz desni prolaze svi živi izvođači pa istresu materijal koji se za beton zalepi samo tako i onda deluje grozno. Kad ga operu to i nije tako loše, bar nije bilo kad sam ja prolazio.

Nadam se da si u pravu zemljače...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=643084#p643084:17a3lhdz je napisao(la):
мајстор » 28 Јул 2019 12:35 pm[/url]":17a3lhdz]https://web.facebook.com/politickimagazin.vranje.7/videos/2409646312689500/UzpfSTEwMDAyNjE3MzUxMTA5NjozMjgyMzk3MzEzOTE4MDg/?_rdc=1&_rdr
Како стоје ствари на пролеће, поново радови на истој деоници! :bg4:
@Мајсторе, изгледа да не читаш поруке пре твоје, односно не пазиш на часу. Све је већ санирано.

Vrh