Ja sam sporadično na A1, ali mi je od/do petlji SD/PO već blago neprijatno za vožnju, od MP uz i niz BB pa nadalje veoma neprijatno.
Stalno sam na X i mislim da ne neophodno.
Je ili nije, stvarno nisam razumeo?
Kako sam ja shvatio, mislio je na BG-NS i BG-ZR-NS 2*(2+2).
Ima logike, ko će bre da duplira most kod Beške???
Sređivanje dela kroz grad, 3 trake, ne mora zaustavna. Rešavanje uključenja na petljama.
Logično je da se završetkom sektora B obilaznice krene u sređivanje i adaptiranje autoputa kroz grad, ali gde počinje Srbija tu prestaje logika.
Ovo mi pod novim okolnostima deluje ok. Takođe, ali kako?
3 trake od Šimanovaca i Inđije do petlje Dobanovci ("Beograd"), i dole do Malog Požarevca.
Podržavam, s tim što će to teško ići kod Bataje... Da li je deonica Bataja-Dobanovci već dostigla toliki nivo da je za 3/1+3/1?
Mada je cela obilaznica (tj. sektori A i B, C je ok 2+1/2+1) trebalo da se vizionarski tako projektuje, ali jbg.
Proširenje petlje Batočina.
Apsolutno, izgubih 10min, s tagom jer ne možeš primirisati ENP traci, ali zar nije to već u nekom projektu, tj. u realizaciji?
Produženje 3 trake još 1km u pravcu BG na petlji Trupale
Ima smisla, posebno leti kad sa A4 izleću šoferi sa bosforskim navikama.
Na to bih dodao proširenje petlje Komren (Niš-sever, Niš-centar nznm ni kako je zvanično) na A4, jer tu nekad nastane haos.
Ipak je to glavna naplatna za Niš i ogromna većina se odatle lansira iz Niša na autoput u pravcu Beograda.
Da dodam da se ovde konstantno potcenjuje domaći tranzit, samim tim i obilaznica.
Počeću od sebe, iako nisam baš avg. vozač u Srb: poslednji put ka ANT 2020. ni mrtav ne bih išao "obilaznicom", 2023. ni mrtav ne bih išao na gazelu. Isto za NS i Bijeljinu, gde treba da idem u nekom narednom periodu. Isto važi i za pravac NBG-Surčin, koji će malo rasteretiti grad, ali vrv urnisati JG. Mnogo je unutargradskih saobraćajnih problema, koj bi delimično bili rešeni sa SMT i UMP, nisu baš glupi oni koji su to tako nacrtali, ali sad i to ide ka polurešenjima, što ne može biti dobro itd. itd.