Igormartin
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.11.2020.
- Pohvaljen
- 1.327
Gugl mape su najbolji prijatelj. AI je u ovom slučaju pametniji jer uzima sve varijable, a ne nečiju preferenciju
Isti taj najbolji prijatelj me odveo do petlje autoputa koja je zatvorena juce pa sam morao da se okrenem i prodjem kroz grad....Gugl mape su najbolji prijatelj. AI je u ovom slučaju pametniji jer uzima sve varijable, a ne nečiju preferenciju
Po recima ljudi koji su gore, ne pamti se kada je decembar bio ovoliko popunjen. Verovatno ce ova sezona oboriti sve rekorde.Ljudi jel neko upućen kako ide ova sezona na Kopaoniku, što se tiče posećenosti?
Vidim da su kod mene odseli naši ljudi u apartman i da je kompletno izdat ove 2 nedelje koje jedino i izdajem?
I ako je neko upućen za izgradnju gondole od vikend naselja do Pančića i te realizacije, da li se zna kada se počinje sa radovima?
Hvala unapred na odgovorima
Super, jer su meni rekli pre NG-a da je manja posećenost, vlasnik jednog manjeg hotela mi je tako rekao.Po recima ljudi koji su gore, ne pamti se kada je decembar bio ovoliko popunjen. Verovatno ce ova sezona oboriti sve rekorde.
Upravo tako. Em je raspust krenuo 23., em su vremenski uslovi sjajni za decembar. Takodje, skijanje vise nije eksluzivan sport. Iz moje generacije npr, a mi smo poceli da skijamo sredinom osamdesetih, mozda 10% nas iz osnovne i srednje skole u BG je skijalo. Danas, vrsnjaci mog sina, bukvalno 90% skijaju. Postali smo (relativno) bogata drzava. A ostali smo (prakticno) i bez Brezovice, dok Stara planina jos nema kapacitete. Bice pakao posle Bozica pa do kraja januara.Pao je sneg. Do sad neviđeno u zadnjih 5 godina u Decembru.