Копаоник
Чуо сам и ја да туда пролази гасовод од Александровца до Тутина, али, то ми не звучи веродостојно - зашто би ишао преко Панчићевог врха, на пример? Па уз Велику Гобељу? Преко врхова, уместо између њих. Канали се копају само на падинама где се праве нове скијашке стазе, нигде више ... Ко се разуме, може на основу цеви које се виде на сликама да каже за шта су.
Доњим делом једне такве, широке стазе, јуче је прошао пик-ап Миленијум тима.
.......
Купасто брдо десно је Треска, испод ње се види прокрчена стаза за - шта?
Situaciju na Kopaoniku je katasteofa, nema snega, a nema ni najave padavina. Da li neko ima informaciju da li će pasti sneg naredne nedelje, trebalo bi da idem na kopaonik sledeći vikend. Da li postoji mogućnost povraćaja novca za ski pass ako radi 2% staza?
Situaciju na Kopaoniku je katasteofa, nema snega, a nema ni najave padavina. Da li neko ima informaciju da li će pasti sneg naredne nedelje, trebalo bi da idem na kopaonik sledeći vikend. Da li postoji mogućnost povraćaja novca za ski pass ako radi 2% staza?
Ali iz perspektive skijanja, izbegla bi se guzva iz centra, pa zato mislim da je lokacija odlicna
Prepuno, nemas gde parkirati, oni ljudi sto skijaju čekaju po 20 minuta na žičaru, oboren rekord ove nedelje u posećenosti, kao da su svi dosli na Kopaonik takav sam osecaj imaoKakav je to svinjac postao.
Prepuno, nemas gde parkirati, oni ljudi sto skijaju čekaju po 20 minuta na žičaru, oboren rekord ove nedelje u posećenosti, kao da su svi dosli na Kopaonik takav sam osecaj imao