Šta je novo?

Kopaonik

Gugl mape su najbolji prijatelj. AI je u ovom slučaju pametniji jer uzima sve varijable, a ne nečiju preferenciju

Kada su dobri vremenski uslovi svuda je dobro i neka svako bira prema svom afinitetu. Samo opet napominjem ako putujete tokom snežnih padavina dobro se raspitajte o vremenu i stanju na putevima posebno od Brzeća tačnije od hotela Srebrnac, pa Jaram i dalje prema centru. Nemoj da Vam prisedne vožnja.

Gugl mape su najbolji prijatelj. AI je u ovom slučaju pametniji jer uzima sve varijable, a ne nečiju preferenciju
Isti taj najbolji prijatelj me odveo do petlje autoputa koja je zatvorena juce pa sam morao da se okrenem i prodjem kroz grad....

Vise i ne tako od skoro vodi najekoloskijim rutama i to jako uzima u obzir , a ne samo vreme i kilometre.....

Tacno. Znam za probleme. Ali ipak pokazuje gužve najtacnije. Treba da se ima doduše i mozak uključen, jer zna da zezne:)

Od Josanicke Banje do vrha je odlican put i redovno se cisti, uvek ima soli i rizle, ali je duplo duzi uspon od Banje do vrha nego od Brzeca, samim tim i blazi za voznju.
Od Beograda do Kopa preferiram tu trasu jer od Kraljeva do Josanicke Banje prakticno nema naseljenih mesta, za razliku od ove druge gde se prolazi kroz Brus i one uske ulicice.
Medjutim, nakon otvaranja petlje Kosevi, tim putem ce biti sigurno 45 minuta do sat vremena brze nego preko Kraljeva.

Svakako i jedan i drugi put su ok opcije.

Treba uzeti u obzir i da je taj deo ibarske magistrale jedan od najopasnijih putnih pravaca u Srbiji. Ubaciti i ovo u jednačinu, pogotovo ako vozite decu.

Upravo to.... letos sam prosao i kako ljudi voze ono nije humano.... sve je to na ivici.... Daleko od toga da vozim sporo ili penzionerski, ali ipak i sa malo jacim autom ne ulazim u rizzik koliko pojedini.....

Kakva je situacija sa gradnjom gondole prema vikend naselju i gradnja kanalizacije

Za kanalizaciju ne znam, a za gondolu evo par rečenica sa Infokop-a:
Posle otvaranja novog sistema za veštačko osnežavanje, nove akumulacije i novih staza Bela reka 3 i Duboka 2, o čemu je infoKOP i pisao, uskoro je u planu je i realizacija nove gondole od Pančića do Vikend naselja.
Projekti za izvođenje gondole su u završnoj fazi, a novim planom je definisana i trasa do početne stanice u centru Vikend naselja.
Novi plan je delimično redefinisao trasu i početnu stanicu gondole pozicionirao na jedino pogodnom mestu. Pozicija je morala biti u centru naselja, na glavnom putu, u vlasništvu države ili lokalne samouprave sa površinom pogodnom za izradu velikog broja parking mesta i ostalih sadržaja.

Evo i link za izmenu prostornog plana :

Vrh