Stepen truleza, bezobzirnosti i neodgovornosti u ovoj drzavi je neverovatan.
Zvao sam vec ko zna koji put komunalnu policiju u nameri da prijavim konjske zaprege u sred bloka 70 pored O.S. 20 oktobar i balege na ulicama, zena mi ladno kaze da su na teritoriji Novog Beograda dozvoljeni i konji i konjske zaprege, zacudjen okrenem broj nacelnice policije javi se zena i kaze da nacelnica nije tu(nista se drugo naravno nije moglo ocekivati), reko jel tu zamenik, naravno ni njega nema, kad nema ni njega ponovim i njoj isto pitanje - kaze nisu dozvoljene zaprege i konji na ulicama NBGa, ali da pita kolegu!!!!! cujem tamo neko domundjavanje, javi se na telefon i kaze, evo vam broj gradske inspekcije pa tamo pitajte, reko pa zasta ste vi tu kako je moguce da to neznate, kaze inspekcija to najbolje zna!!!!!!!!!!!!! Ranije kad sam zvao da prijavim dispecerka pita za tacno mesto itd, a ovi sad nemaju blage veze sto njih zovem ... Okrenem inspekciju, od inspekcije odgovor, okrenite saobracajnu policiju, oni znaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: kad bi okrenuo saobracajce verovatno bi me pitali sa koje planete sam dosao u posetu. Zovem odsek za komunalne poslove pri opstini Novi Beograd, javlje se zena pitam jmogu li doboti nacelnika - sledi stari dobri odgovor :laugh:, pitam nju da li zna, kaze nebi trebalo da bude dozvoljeno, ali evo vam telefon nase komunalne policije pri opstini pa njima prijavitete, ok aj da pokusam. Okrenem i posle prebacivanja na jos jedan lokal na kraju se javi musko !!!!!! sve lepo ispricam i covek kaze da ce proslediti dalje, pitam moze li se tome konacno stati na kraj kaze da moze, a ja kazem moze da se hoce, i covek me posavetova da prijavim i policiji, pravoj, pomislim ko zna gde bi me tamo tek odsetali....
Eto kroz sta sve u ovoj drzavi covek mora da prodje samo da bi prijavio konjske zaprege u sred grada, a gde su druge stvari..