V
Vračarac
Guest
Jel ovo ispod pod skelama ambasada Njemacke?
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=658845#p658845:2c0b7c2r je napisao(la):Vračarac » Uto Sep 10, 2019 4:18 pm[/url]":2c0b7c2r]Evo sada cu da vam ispricam kako sam prosle nedelje doziveo da me POKRADU u sred Klinickog centra, navescu i ime osobe - lopovcine, na zalost prezime ne znam pa eto nadam se da ce mikelo moralna gromada znati prezime doticnog lopova.
Prilikom zamene gipsa doticni SLAVISA gipsar (sprat -1, poslednja vrata) mi stavlja gips, stavlja ga po mom misljenju krvnicki i pri prvom ustajanju sa kreveta mu kazem da me boli i da je ogroman da jedva dizem nogu i da je 4x tezi od prethodnog, na sta on na keca kaze pa imas opciju da stavis plasticni gips ali to se placa. Pitam ga koliko je kaze on 7.500din i ruke 2.500din. Kad mi je rekao to "za ruke" ja se zacudim jer sam mislio da to ide preko njih nasta on uzima cedulju i zapisuje broj telefona i kaze samo ti zovi ako se oducis i ja dolazim kod tebe.
Posto sam bio u haosu nisam ni razmisljao mnogo nego sam ga pozvao i isti dan mi je posle njegovog posla dosao skinuo gips koji mi je stavio i namestio plasticni, platio sam 10.000din dovidjenja, dovidjenja.
Saberem se ja i svatim da tu ima nesto cudno, krenem prvo da se raspitujem koliko kosta taj "materijal" i vrlo brzo dodjem do saznanja da je gips tj trake plasticne rolna 1500din x 3kom = 4.500din a on mi naplatio 7.500.
Ne bude mi tesko posaljem drugare danas u klinicki oni nadju doktorku tj hirurga mog i pitaju je da li postoji opcija da ja sam kupim taj plasticni i da mi BESPLATNO gipsar namesti kaze ona naravno da postoji. I tako ja saznam danas da mi je covek UZEO 5.500din mrtav ladan a da mi nije rekao da mogu doci sutra i da mi zameni besplatno.
E da, SLAVISU sam cekao 5 sati da mi stavi je*** gips.
Neka zaj*** 2 dnevno eto 100e pa tako ko zna koliko mesecno...