Ti idu stanovi za bezbednake. Blok će biti iste veličine kao najnoviji blok naselja Mileve Marić Ajnštajn.Jel zna neko zašto su raščistili ovu parcelu između TC i Ulice Mileve Marić?
Hvala na odgovoru.Ti idu stanovi za bezbednake. Blok će biti iste veličine kao najnoviji blok naselja Mileve Marić Ajnštajn.
Tako su bile priče, da li će na tome ostati ne znam. Sa ove strane te parcele prema MMA će ići i put (trenutno je zemljani), sad vidim da taj deo ravnjaju, a sa druge strane nastavak JG. Moguće da će taj put biti pristupni za tržni centar dok ne urade nastavak JG.Hvala na odgovoru.
Jel ima da se pogleda neki dokument ili je još uvek u razradi?
TC ima dva dela u obliku trougaone baze.Tc pri kraju, puta nigde.
Biće put uz naselje MMA, nasipaju i ravnjaju. Nastavak JG nije uopšte toliko hitan.Okolo se nešto kopa, menjaju cevi, neki bageri okolo. Oko početka Mileve Marić Ajnštajn se nešto motaju bageri. Nemam pojma ali može biti da ima veze sa pripremama za nastavak Jurija Gagarina.
Nekako bih mogao i da zamislim da ostane blatnjav put do ovog tržnog centra. Ništa me ne bi čudilo.
Biće put uz naselje MMA, nasipaju i ravnjaju. Nastavak JG nije uopšte toliko hitan.
Ne brini, cigan mala je odavno raseljena. Biće sve to lepo skockano da možeš doći da aplaudiraš u maju.Ovo je fantastično, kinezi ulažu desetine miliona evra, a grad nije u stanju da im obezbedi normalnu saobraćajnicu. Baš me zanima kako će sve ovo izgledati u maju 2024 kada se najavljuje otvaranje. Da li ćemo ići do TC kolima nekim puticima ili kroz ciganmalu i parkirati se na poljani ili nešto drugo...Da bolje kupim ladu njivu na vreme Btw. hvala za video, i sto je najbitnije Srećna Nova svima!
U ovo ni ti ne verujesNe brini, cigan mala je odavno raseljena. Biće sve to lepo skockano da možeš doći da aplaudiraš u maju.
Pa vidim sa terase al' ajde.U ovo ni ti ne verujes
Uz dužno poštovanje, ja sam pre neki dan slikao i video ogromne gomile smeća i kućica i rekao bih da ima Roma.Pa vidim sa terase al' ajde.
Ima, slikao ja pre par dana za svoj distopija album i njih i one sapiceve.Uz dužno poštovanje, ja sam pre neki dan slikao i video ogromne gomile smeća i kućica i rekao bih da ima Roma.