Neverovatno, kiša ignoriše znakove koje je Šapić postavio i potapa ulice!
E samo da se neko setio i da umesto civilizovanog načina postavljanja lepih novih znakova upozorenja pošalje cigane iz JKP sa krampovima i pajsterima i lopatama da krenu šaht po šaht da čiste... Pre dva meseca. Očistili bi par hilada do sada sigurno. (Ne usuđujem se ni da pomislim koliko kišnih slivnika ukupno ima u gradu, moguće i desetine hiljada. Ali zna se gde se prave reke i jezera i trebalo bi se fokusirati tu) Ali to nije dovoljno moderno za tako sofistiricarmi grad kao što je Beograd.
Gle, za čudo ne ignoriše. Potapa upravo one delove grada koje je obeležio kao kritične.Neverovatno, kiša ignoriše znakove koje je Šapić postavio i potapa ulice!
Od kako znam za sebe, Autokomanda i Hitna pomoć su pod vodom svaki put kad padne malo jača kiša.Мислим да је проблем у новонасталом оптерећењу канализације низводно колектором од петље Хитна помоћ.
Ovim je opisana sva tragedija ovog društva. Znači godinama isti problem, garniture se menjaju, ali se svaka pravi slepa pred tim problemom.Od kako znam za sebe
Podmladi ti mene. Decenije su u pitanju.Znači godinama isti problem, garniture se menjaju, ali se svaka pravi slepa pred tim problemom.
vraćamoIma nešto simbolično u tome što kupujemo tursko đubre od autobusa i tramvaja, pošto se sve višepretvaramou kasabu.
Грешка у нивелисању. Боље да иде надвожњак преко аутопута, а код Аутокоманде да је аутопут преко осталих саобраћајница, али и оне да су на вишем нивоу.Od kako znam za sebe, Autokomanda i Hitna pomoć su pod vodom svaki put kad padne malo jača kiša.