MilisaV":16e9cgpp je napisao(la):samo nemoj nam prodavati priču da ova rugoba sa braon fasadom i klimama nakalemljenim na istu predstavlja lux gradnju. nije ni u rangu stepe nego u rangu vojvode vlahovića naselje padina.
MilisaV":1sbwbtqq je napisao(la):dunjer okani nas se. ako si ovde došao da reklamiraš svoje preskupe stanove plati baner na sajtu pa možda i kliknemo na njega.
samo nemoj nam prodavati priču da ova rugoba sa braon fasadom i klimama nakalemljenim na istu predstavlja lux gradnju. nije ni u rangu stepe nego u rangu vojvode vlahovića naselje padina.
dundjer":lcowdp3x je napisao(la):Uskoro pocinje gradnja u Dz. Kenedija. Cena stanova u pretprodaji je oko 2.500 eura. Osim dobre lokacije, stanovi ce biti visokog kvaliteta (da ne kazem luksuzni) pa je i cena takva. A mislim da ce se takvi stanovi lakse prodati nego neki obicni kao npr. Belvil.
Нема, али је битна за први утисак а и треба узети у обзир и изглед зграде кроз пар година.dundjer":x76ovgk6 je napisao(la):arhitektura nema veze sa kvalitetom gradnje.
Bivis":ibqjx5pw je napisao(la):Danas su počeli radovi na gradilištu, evo par fotki koje sam načinio u prolazu...
Bivis":1zuzlyfm je napisao(la):Danas su počeli radovi na gradilištu, evo par fotki koje sam načinio u prolazu...
I za kraj nešto što je u suštini praksa kod naših gradilišta, blato razbacano svuda okolo po troaru i na ulici. Zar je toliko komplikovano oprati crevom točkove.
Архитектура изгубљена у времену.zexland":stgijhkn je napisao(la):Opet 90e ! Neeeee....jako podseca na Blok 29 !