DusanBG":2e4lfdrt je napisao(la):Nije Somi, vidis da je svi ulavnom hvale zgradu. Samo, sa razlogom, niko ne kapira ovu staklenu fasadu koja em ruzi zgradu, em dovodi do toga da imaju dnevnu sobu koja nije pravougaonog izgleda. dupli minus.
Hahahaha...elitni deo Novog Beograda...ja ne znam šta je elitno u ovom kraju...prosečna starost zgrada u radijusu od 300m je 30-40 god. Možda smatraju elitnim delom jer se u radijusu od 200m nalaze 3 Maxi-ja, dom zdravlja, nekoliko apoteka, pekara, pumpa i sud xDMilisaV":1n1hnrok je napisao(la):prvi kupci
Dado Polumenta i Nemanja Vidić iskeširali po 200.000 evra za stanove!
http://www.kurir-info.rs/stars/dado-pol ... ak-1496639
Inače, ovaj deo Novog Beograda je veoma atraktivan, posebno za VIP ličnosti. Na čuvenoj Rentenziji, kako zovu ovaj deo grada, živi i zvezda „Granda“ Milica Pavlović, a donedavno su tu stanovali i braća Saša i Rade Kovačević, koji su u zgradi imali i muzički studio i stan.
Zgrade preko put su sagrađene 1999-2000, a one iza njih osamdesetih.Ronche":2iykchhs je napisao(la):Hahahaha...elitni deo Novog Beograda...ja ne znam šta je elitno u ovom kraju...prosečna starost zgrada u radijusu od 300m je 30-40 god. Možda smatraju elitnim delom jer se u radijusu od 200m nalaze 3 Maxi-ja, dom zdravlja, nekoliko apoteka, pekara, pumpa i sud xD
mekbejn":2869gk75 je napisao(la):Zgrade preko put su sagrađene 1999-2000, a one iza njih osamdesetih.Ronche":2869gk75 je napisao(la):Hahahaha...elitni deo Novog Beograda...ja ne znam šta je elitno u ovom kraju...prosečna starost zgrada u radijusu od 300m je 30-40 god. Možda smatraju elitnim delom jer se u radijusu od 200m nalaze 3 Maxi-ja, dom zdravlja, nekoliko apoteka, pekara, pumpa i sud xD
Drugo, lokacija je odlična jer je blizu reka a infrastruktura odlična. Plus sve što si nabrojao.
E sad elitno je jako glua reč bilo gde u Beogradu, ali da je dobar kraj - odličan je
edit: što se tiče Milice, živi sa drugaricom u iznajmljenom stanu iza Megatrenda gde i studira