Archangel
Higher intermediate
čini mi se da sam se šetao pre tu sa bivšom kada me je vozala po tom kraju, smorih se, samo ravnica i neko šiblje
Izvor: BlicBivši „Karton siti“
Raseljavanje Roma ispod „Gazele“ otvorilo je prostor za izgradnju novog poslovnog kompleksa u Novom Beogradu. Na tom mestu predviđena je gradnja kancelarija i komercijalnog prostora, površine do 105.000 kvadrata. Samo zemljište ima površinu od tri hektara, kao i fantastičan saobraćajni položaj, što se pokazalo kao pravi mamac za investitore. Kako se procenjuje, samo od prodaje ova tri hektara Grad bi mogao da zaradi desetine miliona evra, a mnogo novca moglo bi da se dobije i naplatom takse za uređenje zemljišta. Slično je i sa Savskim amfitetrom, čijom bi prodajom i izgradnjom u gradski budžet moglo da se slije i do pet milijardi evra.
Kako da ne.Archangel":3o9nsndh je napisao(la):Izvor: BlicBivši „Karton siti“
Slično je i sa Savskim amfitetrom, čijom bi prodajom i izgradnjom u gradski budžet moglo da se slije i do pet milijardi evra.
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/16/beograd/grad-buducnosti-x2.jpg
Upozorenje, pa ban odmah.mandova
Cimni Archangela,on je oficijelni fotograf svega sto nam treba kad smo mi ostali lenstineUrbanista":3nmd6lbh je napisao(la):Ima neko fotke sa snegom?!
Blah, zaboravih da je slava. Vama koji slavite srećna slava...a nama srećan želudacIgor":24qif4k5 je napisao(la):Ne odosmo danas zakljucili smo da nije dovoljno hladno i da sneg nije dovoljno dubok :lool: