BOKI SMOKI
Advanced
Da li neko zna sta ce se tu uopste graditi posle rekonstrukcije mosta?
Znam. I slazem se potpuno sa tvojim objasnjenjem zasto je zapusten. No, po mom planu bi imao razlog da zazivi. Ceo "kraj" bi zapravo zaziveo kao atrakcija za poslovni svet iz finacijsko-poslovnog centra grada, za Novobeogradjane, za Beogradjane s druge strane reke koji skupe dovoljno snage da predju most, kao i za turiste (sto je i najbitnije). Naravno, bilo bi potrebno uloziti mnogo para - sto otprilike znaci da se nece ni desiti.relja":2gpyhm0w je napisao(la):"Žuto" i jeste park, samo je malo zapušten.
Bio sam, video sam... I, naravno, upravu si, jeste uze nego sto izgleda na guglu ali je ipak sasvim dovoljno siroko za ono sto sam ja zamislio.relja":3v5m1xbn je napisao(la):Stvarno nije ništa naročito, ponavljam, treba otići i pogledati.
Nije nimalo glupo. Kao ideja dosta mi se svidja ali, po meni, je ovo sami (mozda buduci) centar grada i samim tim tu treba da se izgradi nesto trajno sto treba da bude koncipirano tako da je (ako ne lepota onda) fotogenicnost/privlacnost tog objekta/mesta na prvom mestu. Sta god se tu izgradi treba da bude nesto sto ce biti na tom istom mestu za 200, pa i za 500 godina i sto ce i tad privlaciti turiste i beogradjane da tu dodju. Zbog toga bih i dalje dao prednost mom gore navedenom predlogu.kole":3v5m1xbn je napisao(la):Mozda ce zvucati glupo. Ali ja bi tu ugurao marinu za camce. Rampu za vadjenje camaca, pumpu za gorivo, pesacki most, park.
Nemojte mi zameriti ako sam lupio, ali moje znanje o arhitekturi i uredjenju prostora je ravno nuli, ako ne i manje od toga.