sergio-m
Higher intermediate
jel ovo bara posle kise il neko malko omastio trotoar?
jel ovo bara posle kise il neko malko omastio trotoar?
iz nekog razloga mi je izbrisan post pa da ga ponovim ,mozda ovaj put ostane .pa majkumu nismo na b92..rekao sam kako me ova slika bas podseca na BNV.. jedna staklena kula i oko nje socijalne zgrade identicno kao sad kulu i tu pored viste, verde I ostali sifonjeri ...pa da se covek zapita ,da nisu sve vreme jedne te iste arhitekte u pitanju ..ne mislim samo ovih zgrada nego I nasih zivotaPogledajte prilog 193300
Photos
Fortepan is a copyright-free and community-based photo archive with over 100,000 photographs available for anyone to browse and download in high-resolution, free of charge.fortepan.hu
У пар наврата сам био у искушењу да се на овом месту не склоним багри. Са друге стране, запитам се чему? Сад сам у најбољим годинама и да ризикујем доста због неких изрода? Већ сам то радио и не видим промену курса.Обећао сам си да нећу од муке постављати никакве слике, али ево једне практично свакодневне. Лепо су одрадили ову улицу, само је мало ужа за двосмерни саобраћај. А и ноћу је слабо осветљена. Уебо им пас матер, данас на трчању сам неколико пута могао да пострадам од кола на тротоару и стази. Обично буде само једном или два пута. Ентропија.Pogledajte prilog 199186
Jel imas primer te boje? Komentarisu ljudi o njoj a nisam siguran koja je boja u pitanjuKod rekosntrukcije na broju 39 su potpuno omašili boju fasade, u originalu je bila jedna od nijansi "venecijanske crvene" i ta boja je dodatno isticala zgradu.
Avaj.
Ne postoji jedna definitivna nijansa, ali jednog sačuvanog predratnog primera u BeograduJel imas primer te boje? Komentarisu ljudi o njoj a nisam siguran koja je boja u pitanju
Ili ti nisi otvarao temu o Brankovom mostuJel niko ovo nije video ili se samo pravimo kao da nismo videli?
Pogledajte prilog 200681
Mučno.Ili ti nisi otvarao temu o Brankovom mostu
Brankov most
Шапићева ренесанса аутомобилског урбанизма из 1970. победила Весићеву ретрица-калдрмица-инстаграм естетику. Функционалност поражена у оба случаја. ...Siniša Mali na čelu svih. Presipaju iz šupljeg u prazno čitavu deceniju jedni te isti skakavci. Čestitam, beeeeeli graaaade (glas Rade Đuričin)...forum.beobuild.rs