Znamo da je ta novogradnja užas ali ne treba da budemo zadovoljni što je ovo malo manji užas. Ovo bi trebala biti lokacija od najvećeg značaja, jer će završena Karadjordjeva činiti siluetu Beograda, tako da je minimum nivoa koji smo mogli da očekujemo ono što se gradi na Dorćolu ili Vračaru…У односу на осталу новоградњу у том делу Карађорђеве и онај бункер у Париској изнад, ово је сасвим пристојно.
Sto od cigle? Pa nije Karadjordjeva ulica Vidikovac... Treba raditi nove zgrade u stilu vec izgradjenih na toj lokaciji...Па није ни новоградња по Дорћолу и поготову Врачару ништа више репрезентативна. Шта више мало шта од ње би се овде боље уклопило. Моје неко мишљење је да су могли у Карађорђевој да услове новоградњу да има фасаду само од цигле. Друго што су могли да ураде јесте прављење дупликата постојећих старијих вишеспратница на простору празних плацева и уџерица.
pa ne bih rekao, ali moguce jer mi se cini da je tu neka taksi stanica, e sad ne znam da li je divlja. Ja sam bas sinoc tuda prolazio i video incident, ti kada iz PARKIRALISTA izlazis, odmah direktno ides na sine pa pitaj boga da li ide tramvaj i da li mozes da se ukljucis na ulicu.A da taksi mozda nije išao onuda kuda ne bi trebalo
Zanimljivo je da su pojedinci koji su od pocetka kritikovali (ne)kvalitet radova bili prozivani da ''mrace'' i da su ''autosovinisti'' cak i na ovom forumu.Срамно за релативно скоро уређено. Овде сад треба озбиљнија реконструкција.