Nije sa teme, ali me interesuje dali je neko od forumasa bio na monitoru Sava? Jel sredjen unutra? Steta sto Beograd slabo radi na turistickoj ponudi, inace bi on bio jak u turistickoj ponudi! Sa tog broda je izvrsen prvi topovski udar koliko sam citao na Beograd u 1 ratu ( ako ne neka me isprave ). Bas moze da bude kao Krejser " Avrora " u Sankt Peterburgu, jos je i na odlicnoj lokaciji postavljen!Odlazi cirkus iz našeg malog grada...
Pogledajte prilog 137637
Nije sa teme, ali me interesuje dali je neko od forumasa bio na monitoru Sava? Jel sredjen unutra? Steta sto Beograd slabo radi na turistickoj ponudi, inace bi on bio jak u turistickoj ponudi! Sa tog broda je izvrsen prvi topovski udar koliko sam citao na Beograd u 1 ratu ( ako ne neka me isprave ). Bas moze da bude kao Krejser " Avrora " u Sankt Peterburgu, jos je i na odlicnoj lokaciji postavljen!
Весић разговарао са грађанима на речном ратном броду „Сава”
Заменик градоначелника Горан Весић посетио је јутрос монитор „Сава”, речни ратни брод који је део Музеја града Београда, где је путем видео-позива разговарао са грађанима о рзавоју града.
Он је подсетио да су пре неколико година Град Београд и Војска Србије уредили овај монитор и ставили га грађанима на располагање.
.......Позивам све да посете овај брод и да виде како водимо рачуна о историји Београда и Србије.
Весић разговарао са грађанима на речном ратном броду „Сава”
Заменик градоначелника Горан Весић посетио је јутрос монитор „Сава”, речнwww.beograd.rs
Данашњи чланак из Политике о овом "линијском" паркингуКо би рекао да ће линијски паркинг доћи чак довде:
Pogledajte prilog 141709