Šta je novo?

JKP Gradska čistoća

Ovaj narativ na bb forumu da je narod glup pocinje da zamara.​
Zamara i narativ da su za sve loše krivi isključivo ovi koji su do 2012 bili na vlasti, da ovi posle njih nisu mogli ništa loše da isprave, da ono što je urađeno od 2012 pa naovamo je urađeno jer niko nije imao kohones da se uhvati u koštac sa problemima... , pa eto, život ipak teče.​

Reatrdi su počeli da uklanjaju kontejnere sa kolovoza i da ih postaljaju na trotoare i zelene površine.

Ovo je kod mene urađeno jutros, a na Kosi su u Ljubinke Bobić premestili na zelenu površinu.

kontejneri retardi.jpg

Ne znam odakle da počnem, ali hajde da krenem sa onim najpatetičnijim, ali realnim - DECA

Naime deca iz Gundulića tu prolaze svake dan kada idu do Maksija.

Roditelji sa dečijim kolicima takođe.

Da ne pričam - šta ćemo sa kabastim smećem?
Šta ako neki kontejner neko gurne i prepreči ceo trotoar.

Ja zaista ne znam šta da mislim, osim da su svi retardirani u Gradskoj upravi ili da ovo namerno rade da bi nas iznervirali.

Da n e pominjem to da su sada kola krenula da se parkiraju tamo gde su bili kontejneri do sada, pa čak i u krivini gde je već bio problem.

Evo gde su bili pre kontejneri.

kontejneri retardi pre.jpg

I kod mene su to uradili u Marka Čelebonovića na BK, šlogirao sam se kad sam video još su ih stavili na sam ulaz u parking iz ulice Dr Huga Klajna po dva sa svake strane (nemam sliku pa evo zaokruženo sa street view-a:

1729540783064.png

Vrh