Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Krunska ulica, postavljena je led bandera. Iz Ambasade Belgije čovek kaže da je u pitanju test za širenje led bandera duž cele ulice. Videćemo, daj Bože.
Bela rasveta bi trebalo da se forsira na mestima gde postoji više traka i žutih traka, jer recimo u Bulevaru despota Stefana uvek imam problem kada idem kolima, a isto i sestra, pa ga zato izbegavamo noću, jer se od ulične rasvete žute linije na kolovozu, pa ne znam(o) šta je žuta traka, a šta nije.
Чувене "печурке", ова има више "шешеирића". Meни је баш био симпатичан дизајн тих светиљки на стубовима расвете у доба СФРЈ, поред "печурки", на нижим стубовима за паркове и пешачке зоне су биле и оне лоптасте светиљке.
Evo malo pozitivnih stvari iz naših javnih preduzeća, da ne bude da nije moguće 'progurati' inicijative bez tzv. veza. Skoro sam podneo zahtev za kompletnu zamenu javne rasvete u ulici gde mi roditelji žive, a juče dobio potvrdu iz sekretarijata
Ja zaista moram pohvaliti Sekretarijat za energetiku, uvek izlaze u susret kada je u pitanju uvođenje rasvete. Prijavio sam im pre nekoliko godina staze po Karaburmi, i već nakon usvajanja budžeta, osvetlili su staze. Takođe sam prijavio i da u Bulevaru despota Stefana, od rampe za Pančevac do Mitropolita Petra, nema montirane rasvete duž smera ka gradu, i takođe su i tu odgovorili pozitivno i postavili rasvetu.
Tako su jedne godine meni iz Zelenila potvrdili da će naredne godine da urade neke staze u blizini i da j eto ubačeno u plan realizacije za tu godinu i ništa nisu uradili.
Ali sa JKP Javno osvetljenje imam samo pozitivna iskustva, tako da ne sumnjam da će uraditi obećano.
Na inicijativu nekoliko mojih drugara iz Lazarevićeve prošle nedelje uspeli smo da zamenimo staru rasvetu novom LED rasvetom. Sledeće je pretvaranje Lazarevićeve u pešačku zonu sa izlazom na Resavsku ako Bog da.
To je naš plan ali da me ne razumeš pogrešno ovo nije u planovima grada već samo u našim glavama. Vesić me je već jednom za**** za Svetozara Marković tako da dug put će biti dok izguramo.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.