Ovo je garantovano slikano u Idvoru, odmah se poznaje po ovoj kaldrmi na ulazu u mesto iz pravca Kovačice. Bio sam tamo u oktobru 2016. možda je tada već i ukinuta linija Pančevo-Idvor ako je ovo neki sa opovačkih polazaka. Pouzdano znam da u to vreme nije bilo linije Pančevo-Sakule preko Opova, ona je tek nedavno ponovo uvedena. Mislim da je pre desetak godina postojao i jedan polazak dnevno do Uzdina i Putnikova, ali je koliko se sećam ubrzo ukinut.#45, naslednik od bivseg #265
Jesi li 100% siguran da je Idvor? Nije bilo odande vozaca u Atp, jedino ako nije neki sa nocenja Opovo. I vrlo je verovatno da je slikano u nedelju(ponedeljak), interval izmedju 10:00-03:00
Još uvek ima poneki Lastin polazak do Farkaždina. Redovno ih viđam na BASu.Ukinuta je i Lasta do Farkazdina i Idvora, saobracaja par polazaka samo do Sakula.
U Barandi je slikan 5298,ne 5293.Iskreno ne znam da li je bila linija, s obzirom da je autobus tu parkiran, verovatno i jeste, slika i jeste iz 2016, dok su jos bili novi, #45 je imao sudar u Sefkerinu kada mu je izleteo auto i vozac nije stigao da zakoci.
Na ulazu u Barandu #5293, u to vreme redovan na Banatu nakon remonta u Lasta Bus- u Valjevo, prelep je bio uzivo. Posle je dat na Sremu pa su ga sje*******ali za jako kratko vreme. Kaci jos ovih slika, prelepe su![]()
Има Сремска Митровица на њему. За остало прекрстиш се и шта ти Бог даZa Novi Sad može preko moovita, za ostale gradove ne znam.