Šta je novo?

Javni prevoz u Srbiji

20250812_130656.jpg

Garaža severtrans sombor

#45, naslednik od bivseg #265:)
Jesi li 100% siguran da je Idvor? Nije bilo odande vozaca u Atp, jedino ako nije neki sa nocenja Opovo. I vrlo je verovatno da je slikano u nedelju(ponedeljak), interval izmedju 10:00-03:00

#45, naslednik od bivseg #265:)
Jesi li 100% siguran da je Idvor? Nije bilo odande vozaca u Atp, jedino ako nije neki sa nocenja Opovo. I vrlo je verovatno da je slikano u nedelju(ponedeljak), interval izmedju 10:00-03:00
Ovo je garantovano slikano u Idvoru, odmah se poznaje po ovoj kaldrmi na ulazu u mesto iz pravca Kovačice. Bio sam tamo u oktobru 2016. možda je tada već i ukinuta linija Pančevo-Idvor ako je ovo neki sa opovačkih polazaka. Pouzdano znam da u to vreme nije bilo linije Pančevo-Sakule preko Opova, ona je tek nedavno ponovo uvedena. Mislim da je pre desetak godina postojao i jedan polazak dnevno do Uzdina i Putnikova, ali je koliko se sećam ubrzo ukinut.

Iskreno ne znam da li je bila linija, s obzirom da je autobus tu parkiran, verovatno i jeste, slika i jeste iz 2016, dok su jos bili novi, #45 je imao sudar u Sefkerinu kada mu je izleteo auto i vozac nije stigao da zakoci.
Na ulazu u Barandu #5293, u to vreme redovan na Banatu nakon remonta u Lasta Bus- u Valjevo, prelep je bio uzivo. Posle je dat na Sremu pa su ga sje*******ali za jako kratko vreme. Kaci jos ovih slika, prelepe su :)

Još jedan Lastin autobus na liniji Mramorak-Deliblato-Kovin. Mislim da Lasta i dalje drži lokalni saobraćaj u Opštini Kovin, a Autokodeks je u međumesnom saobraćaju prema Pančevu i Beogradu zamenio stari kovinski Jugoprevoz još pre skoro 10 godina.

020.jpg

Lastin autobus u centru Glogonja. Mislim da sva sela između Farkaždina i Pančeva imaju direktne polaske do Beograda Zrenjaninskim Putem, izuzev Jabuke. Neke Farkaždinske Laste usput svraćaju u Idvor neke ne, ali je ludilo da to selo ima direktnu vezu do Beograda a nema nijedan jedini autobus do ostatka svoje opštine. Ko iz Idvora hoće da putuje prevozom do Kovačice ili Pančeva, mora Lastom do Beograda i onda da kod Dunav Stanice hvata Pantransport ili kovačičke i padinske privatnike koji voze samo radnim danom i subotom tokom popodneva u periodu 12-18h. Skoro je nemoguće vratiti se prevozom tokom istog dana na toj relaciji, sumanuto presedanje.

027.jpg
008.jpg

A evo ga i #8048 kod mene u selu, nazalost ukinuta je linija, ne saobraca Lasta vise do Glogonja....
Ukinuta je i Lasta do Farkazdina i Idvora, saobracaja par polazaka samo do Sakula.

Znači, Idvor više nema nikakav prevoz do nigde, a Farkaždin ima valjda nešto do Zrenjanina? Pre nekoliko godina je vozio Net Bus, mada ne baš preterano često ako se dobro sećam.

Ta sela brate izumiru nenormalno brzo... Nisam 100% siguran, provericu to pa cu ti javiti, ali svakako zivi samo bliza okolina Beograda.

Iskreno ne znam da li je bila linija, s obzirom da je autobus tu parkiran, verovatno i jeste, slika i jeste iz 2016, dok su jos bili novi, #45 je imao sudar u Sefkerinu kada mu je izleteo auto i vozac nije stigao da zakoci.
Na ulazu u Barandu #5293, u to vreme redovan na Banatu nakon remonta u Lasta Bus- u Valjevo, prelep je bio uzivo. Posle je dat na Sremu pa su ga sje*******ali za jako kratko vreme. Kaci jos ovih slika, prelepe su :)
U Barandi je slikan 5298,ne 5293.

Vrh