Šta je novo?

Javni prevoz u Srbiji

Трансјуг такође вози раднике Делезе по Београду са белим интурима.

Транс југ вози за нови дистрибутивни центар 2 у Добановцима. Ниш Експрес не вози за Делез.

Mislim da nema Pazova ispravne LH12, samo prigradske lomove iz JPI Inđija i što je stizalo iz Obrenovca, a čini mi se da su 8084 i 8085 odavno završili karijeru. Volvo 4140 im dugo stoji u servisu, 4141 isto se razvlačio i ne radi (duvao je poprilično na iberlauf). Sa njima su se baš usrećili (više reklamacija su imali (kupljeni sa garancijom) nego što rade).
znam da od Volvoa u Pazovi radi 4143. Da li radi SOR 8073?

Не знам шта је Фотобус, али је 8073 у претходним месецима био чест посетилац на Младеновачким градским линијама, као и остали Сорићи из Аранђеловца.

Znam da Lastra Lazarevac ima Sorove LH 10.5 koja ih je dobila od Laste. Čini mi se da jedan od ta dva Sora radi na liniji Lazarevac-Aranđelovac.

Od 1. marta Transjug preuzima linije u Subotici, bez dovoljno vozila i zaposlenih, potencijalno bez implementiranog tiketing sistema, i bez dozvole za međumesni saobraćaj. Đačke linije i ostalo što ide van opštine će biti interesantno...

Zelim im sve najgore po pitanju preuzimanja linija. U startu je 170 od 230 ljudi potpisalo za program.

Zanima me da li je jos neko cuo da 4 Ikarbusa iz Panceva idu kao rezerve, odnosno ispomoc dok im ne stignu nova vozila?

Zelim im sve najgore po pitanju preuzimanja linija. U startu je 170 od 230 ljudi potpisalo za program.

Zanima me da li je jos neko cuo da 4 Ikarbusa iz Panceva idu kao rezerve, odnosno ispomoc dok im ne stignu nova vozila?
Ukoliko sem 10 otokara koje će zakupiti od Suboticatransa ne preuzmu još neki deo autobusa imaju 42 busa sa kojima mogu raditi, predviđene potrebe su barem 25 autobusa u gradskom i dobro uz broj ukinutih linija i polazaka u prigradskom verovatno uspevaju sa 15ak, ali tu nema prostora nikakvog za sve polaske koje inače nisu u redu vožnje, znači bez đačkih polazaka, dodatnih polazaka za Kalcedoniju i slično. Ako nekako i nešto izvedu a sumnjam da su sposobni, period od 6 do 8 i 13 do 16h će verovatno biti opšti raspad.

Vrh