zemljacrnica
Novice
- Učlanjen(a)
- 20.02.2025.
- Pohvaljen
- 3
Трансјуг такође вози раднике Делезе по Београду са белим интурима.
znam da od Volvoa u Pazovi radi 4143. Da li radi SOR 8073?Mislim da nema Pazova ispravne LH12, samo prigradske lomove iz JPI Inđija i što je stizalo iz Obrenovca, a čini mi se da su 8084 i 8085 odavno završili karijeru. Volvo 4140 im dugo stoji u servisu, 4141 isto se razvlačio i ne radi (duvao je poprilično na iberlauf). Sa njima su se baš usrećili (više reklamacija su imali (kupljeni sa garancijom) nego što rade).
Otkud znaš? Na Fotobusu piše da je u Pazovi. Inače, Aranđelovac ima SOR 8115 i Conecte U i H8073 је ваљда у Аранђеловцу.
Ukoliko sem 10 otokara koje će zakupiti od Suboticatransa ne preuzmu još neki deo autobusa imaju 42 busa sa kojima mogu raditi, predviđene potrebe su barem 25 autobusa u gradskom i dobro uz broj ukinutih linija i polazaka u prigradskom verovatno uspevaju sa 15ak, ali tu nema prostora nikakvog za sve polaske koje inače nisu u redu vožnje, znači bez đačkih polazaka, dodatnih polazaka za Kalcedoniju i slično. Ako nekako i nešto izvedu a sumnjam da su sposobni, period od 6 do 8 i 13 do 16h će verovatno biti opšti raspad.Zelim im sve najgore po pitanju preuzimanja linija. U startu je 170 od 230 ljudi potpisalo za program.
Zanima me da li je jos neko cuo da 4 Ikarbusa iz Panceva idu kao rezerve, odnosno ispomoc dok im ne stignu nova vozila?
Sve ide na prodajuА старе икаре од Сутранса секу све?