Ovaj autobus sa slike je bio na probi u GSP Beograd, a nakon toga je prodat tadašnjem Autosaobraćaju iz Herceg Novog. Isti takav model je ponovo došao u GSP 1997. ali je ovoga puta bio otkupljen. Radio je u Kosmaju i nosio garažni broj #33.
Što, šta se desilo? Čak ne koriste ni sve buseve, a jedan su čak bili oštetili, valjda nešto iz kosilice izletelo pa ga pogodilo, ali je sada popravljen.Скинути су са 2 и 9 и радиће само на 11 док Италијани не виде шта ће са пуњачима
Jel ovo teško moj Beograde, jade moj?Скинути су са 2 и 9 и радиће само на 11 док Италијани не виде шта ће са пуњачима
Znači to je razlog, hvala ti.Пуњачи су постављени преблизу ивичњака, и бусеви морају много даље да стану да би се пунили. То је конкретно случај на Новом Насељу.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Na svim validatorima ispisuje trenutno stajalište i to je u svrhu validacije karte, ali je poenta velikog ekrana bila najava stajališta i tako je reklamiran. Vidim da Bus Logic to ne ume i dalje.Mislim da ispisuje na jednom valdatoru nisam siguran
Pa da, čak su u i BMC i Mercedes Benz busevima napravljene neke rupe u plafonu, verovatno za te displeje, ali još uvek ništa. Takođe su najavljena i zvučna obaveštenja, ali ni to ništa za sada. Da li neko zna da li je otklonjen onaj problem sa punjačem na Novom Naselju, ako nije kada će, jer novi električni busevi i dalje ne idu na liniji 2 i 9? I da čuo sam da treba neke nove linije da se uvode, linija 27 za jugovićevo, valjda i 70 za Sremsku Kamenicu.Na svim validatorima ispisuje trenutno stajalište i to je u svrhu validacije karte, ali je poenta velikog ekrana bila najava stajališta i tako je reklamiran. Vidim da Bus Logic to ne ume i dalje.
Pa što onda ne puste na linija 2 onda?Није решен проблем са пуњачем. Само на 2 могу радити јер на Петроварадину није постављен пуњач и на 9 једва издржи круг са једним пуњењем.
To bi verovatno izašlo jeftinije nego kupovina elektrobuseva.Da me izvinete, ali ovi elektrobusevi su čisto njesra.
Koliko bre košta da se razvuku žice i nekoliko napojnih stanica za trolejbusku liniju?
Прочитај опет, није решен проблем са близином пуњача на Новом Насељу. Док се не реши проблем неће их бити на 2.Pa što onda ne puste na linija 2 onda?
Izvini nisam dobro pročitao.Прочитај опет, није решен проблем са близином пуњача на Новом Насељу. Док се не реши проблем неће их бити на 2.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Gradska uprava za komunalne poslove iz Kragujevca raspisala je tender za javno-privatno partnerstvo za obavljanje komunalne delatnosti javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.
Privredni subjekt mora da poseduje licencu za obavljanje delatnosti domaćeg linijskog prevoza putnika u drumskom saobraćaju i izvod iz licence za svako vozilo koje je predmet ponude i kojim će obavljati prevoz, izdate od Ministarstva nadležnog za poslove saobraćaja, u skladu sa Zakonom o prevozu putnika u drumskom saobraćaju.
Cena bez PDV-a iznosi 11.335.954.507 dinara.
Vreme trajanja ugovora je 120 meseci.
Ponude se podnose do 12. septembra.
Potražite detalje OVDE.