ОнакоШта каже амбасадор ЕУ? Напредујемо вредносно?
Сад се лепо види све. Ко коме даје медијски простор и у ком року. Ово је изгледа активиран спољни фактор на разбијању бунта.
Žuti lopovi:Ovi se vise i ne kriju da su kriminalci.
Ima li jos genijalaca koji misle da su svi isti, ili da su ovi isti kao zuti.
Ako se isporuči još oružja Ukraijini, napredujemo. Ako ne isporučujemo, onda je ugrožena bezbednost posmatrača, ali možemo da se dogovorimo... Ako padne neka kinta u džep... Nisu ni EU zalizane diplomate gadljive na "3000 za gospođu".Шта каже амбасадор ЕУ? Напредујемо вредносно?
Требаи мати на уму да ова три места заједно имају становника колико једна и по Батајница.Mišljenja sam da je ovakva situacija tamo jer su samo 3 mala grada.. U BG NS NI ne može ovo da se desi..
Jer da nije - već bi raspisao izbore..
Ako se isporuči još oružja Ukraijini, napredujemo. Ako ne isporučujemo, onda je ugrožena bezbednost posmatrača, ali možemo da se dogovorimo... Ako padne neka kinta u džep... Nisu ni EU zalizane diplomate gadljive na "3000 za gospođu".
Ili ono "nisam za Vučića ali ko će posle njega". Stokholmski sindrom upregnut sa nedostatkom realnosti. Ne znam samo kako sve ove događaje predstaviti kao izuzetno problematične, jer očigledno da ljudima nije stalo i imaju osećaj da je to normalno. Nažalost i u meni se bori taj osećaj da je ovo već normalizovano i da nije ništa novo i da se nakon svega ništa neće konkretno dogoditi, sa osećajem da je ovo neopisivo nenormalno - dva suprotstavljena ekstrema, nema ničega između.Ovi se vise i ne kriju da su kriminalci.
Ima li jos genijalaca koji misle da su svi isti, ili da su ovi isti kao zuti.
Mislim da se polaže nada u tome da će studentske liste imati većinsku podršku i da će izlaznost biti istorijski rekordna, tolika da bi manipulacije režima bile nedovoljne. U suprotnom slučaju, da "izgube" izbore, pretpostavljam da se onda računa na masovne proteste i možda nekakve veće akcije. U svakom slučaju je realna situacija da imaju daleko veću podršku od bilo koje opozicione stranke do sada i da bi imali realne šanse da pobede na izborima.Jesu li nam beše izbori zahtev? Nadam se da će posle ovog danas makar malo ljudima biti jasnije da je ovo čist mazohizam i da se ovakvi izbori ne dobijaju. Čak i da ih dobijemo neće ih priznati pa makar imao i 20% glasova.