Šta je novo?

Izbori 2025

Crno-crveni uvek zajedno sa braćom, fali im jedan iz OVK i na primer još neko iz HDZ-a. Možda i jesu ova druga dvojica

1000069452.jpg

Сад се лепо види све. Ко коме даје медијски простор и у ком року. Ово је изгледа активиран спољни фактор на разбијању бунта.

Vidi se da saopštenje studenata u blokadi nije krivično delo i ne znam zašto je to doveo u vezu kao da mu neko zabranjuje da javno istupa i govori.

Tanasije je milion puta bio vrlo oštar i izričit u osudi ovog režima da bih mu iz fotelje zalepio etiketu govnara.

Stevan je pak išao u moju osnovnu al to nije bitno. 🙂 u svakom slučaju ne razumem čemu ovo zaoštravanje, malo ću zvučati kao Evropljanin ali pozvao bih obe strane da se uzdrže daljih napada i smire strasti i retoriku usmere ka onome što je cilj, što su novosadski fakulteti jasno istakli u svojoj objavi, kao i DUNP. Neprijatelj je jedan.

Ujedno bih i tebe pozvao da ti danas fokus bude na lokalne izbore.

Jesu li nam beše izbori zahtev? Nadam se da će posle ovog danas makar malo ljudima biti jasnije da je ovo čist mazohizam i da se ovakvi izbori ne dobijaju. Čak i da ih dobijemo neće ih priznati pa makar imao i 20% glasova.

Pa neko je valjda razmišljanje da im je ostala ova šaka jada i da to mogu tako kada su izbori u par opština i da neće moći po celoj državi ovako.

Kad su se ovako upregli i ne prezaju ni od čega za izbore na kojima su sigurni da će ih dobiti sa ubedljivom razlikom, onda mogu da zamislim šta će biti na izborima od kojih će im zavisiti vlast.

Ovi se vise i ne kriju da su kriminalci.
Ima li jos genijalaca koji misle da su svi isti, ili da su ovi isti kao zuti.
Žuti lopovi:
1000052651.jpg

Najbolje rešenje, ali ne i realno, jeste da svi lepo glasamo u nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu. Ti glasovi će se lepo prebrojati i niko ih neće ukrasti.

Ovde nek prave cirkus. Verovatno bi smo onda imali izlaznost od 110 posto 😂

Олош дошла у BMW i7 генерације вредне €170.000 и навише да туку људе. Одакле им паре за овакве мечке? Сигурно није од поштеног рада.

Ono sto je sada jasno, je da moramo da se bijemo sa njima na republickim izborima. Mislim, bilo je jasno i pre, ali to valjda sada svi vide.

Treba sto pre poceti sa sakupljenjam para za samoodbranu (biber sprejeve, elektro-sokere), organizovati nocne straze na mestima gde su parkirana kola, materijali, sve ono sto mogu da uniste. Formirati grupe za brze intervencije u grupama od do po 5 muskaraca koji mogu da dodju brzo na neko mesto gde se dojavi da je problem.

Ako to nismo u stanju da izvedemo, opet cemo samo da delimo snimke i da se kao Olja Beckovic pitamo “da li je moguce” i “kako je moguce”.

Шта каже амбасадор ЕУ? Напредујемо вредносно?
Ako se isporuči još oružja Ukraijini, napredujemo. Ako ne isporučujemo, onda je ugrožena bezbednost posmatrača, ali možemo da se dogovorimo... Ako padne neka kinta u džep... Nisu ni EU zalizane diplomate gadljive na "3000 za gospođu".

Mišljenja sam da je ovakva situacija tamo jer su samo 3 mala grada.. U BG NS NI ne može ovo da se desi..
Jer da nije - već bi raspisao izbore..

Mišljenja sam da je ovakva situacija tamo jer su samo 3 mala grada.. U BG NS NI ne može ovo da se desi..
Jer da nije - već bi raspisao izbore..
Требаи мати на уму да ова три места заједно имају становника колико једна и по Батајница.
Ако мора оволико ресурса да улаже у његова упоришта то доста говори. Такође, тамо је вероватно 80% батинаша распоређено. Како ће тек кад буду целу Србију покривали.

Ma, eno ih sve iste face u te tri opštine, nema ih da pokriju ni dva posto Srbije. Ostalo su penzioneri, socijalni slučajevi... koje zabole da se cimaju, njihov maksimalni domet je da uzmu sendvič i dnevnicu i mašu zastavom sat vremena.

Режиму је битна демонстрација силе. Да изгледа да су вољени, због највише гласова. И тако вуку оне најнеобразованије који се воде тиме ко је јачи.

Vrh