Šta je novo?

Izbori 2025

Znam da je hteo da bije Vucica kad je bila korona, onako sav nabildovan u majici zakrvavljenih ociju :)

Neverovatno mi je da citam ove vesti, iskreno veoma se potresem svaki put i ne znam vise ni da li je nezgoda ili nesto mnogo mracnije...

Ima li indicija da je mračnije. Ili samo znamo da je pala jedna studentkinja? Vrlo je moguće da je neopreznost i nešto nepovezano sa celim studentskim pokretom.

Pa moguce, poenta je da smo toliko sludjeni da ne znamo vise ni sta je istina u ovoj drzavi.
Pre 5 godina da se desilo svi bi rekli slucajna nezgoda 99% a danas prosto ne znas vise u ovoj atmosferi sta se dogadja

I ja mislim. A ovaj sto naglim pokretima glave komunicira. Više ne znam ni ko je ko tu. Ko je ćaci, ko je student. Smešno je al i tužno.

I ja se nadam da nije, više sam bio ironičan, ali ona četiri slučaja studenata mi deluju ako ne sumnjivo, onda makar nedovoljno istraženo.

Александар Шулц наркоман, новосадски фолксдојчер и напредњак, шатро тиктокер, сад добио задатак да глуми ћаци Шаровића.
Тежак пролив у људском облику, провокатор партије. Узнемиравао Дијану Хрку више пута.
Пољопривредници који су га саплитали и лупали му зуце су нажалост процесуирани.

Ако сте слободни, сви му пријавите друштвене мреже да га оборимо и да пацовчина смрдљива остане без сврхе у партији.

Pa evo ni ovde nije bilo osmeha a nije ga ni tak'o.

Još je fotka postala simbol protesta i poslala daleko jaču poruku.

1764061306330.jpeg

Možeš biti i mangup kao ćaci. Legitimno je. Svako bira svoj način borbe.

Ne treba se uopšte obazirati šta će oni reći.

I nacistička propaganda je izgledala tako što su predstavljali sebe kao najčasnije, a protivnike kao ološ i zlo.

Kao i 30ih i 40ih godina prošlog veka, nema apsolutno nikakve sumnje oko toga šta je istina. Imamo kriminalni kamp u centru grada. Tačka.

Obe strane su i tad imale svoju propagandu i često činile iste stvari, ali samo jedna strana je bila čisto i otvoreno zlo, dok je druga, uz sve svoje mane i nesavršenstva, ipak generalno velikom većinom bila na strani istine i borbe za slobodu.

Oni se ubiše da naprave da je sve isto kako bi opravdali svoje akcije. Kao, vi šutirate Šulca, a onda se žalite što neko napadne novinare koji dođu na ,,SNS skup".

Šutiraj ga, ko ga j***, nek laju posle, samo to i znaju. To je izjednačavanje tipa - vidi zlikovca uzeo je pušku i puca po nacistima 1941. godine, po čemu je on bolji od nacista koji su uzeli pušku i pucali na njega...

Tj. nek šutira Šulca kome se Šulc šutira, ko hoće da stane ispred njega kao Andrej na fotki iznad, nek stane, samo bez straha šta će oni reći.

Ne sme se upadati u zamku koju oni postavljaju i da mi po svaku cenu moramo uvek sve raditi drugačije da negde slučajno ne bi uradili neki potez koji i oni rade. Nije isto i nikad biti neće.

Ovo u potpunosti podržavam, treba više ovakvih akcija. Plus popisati imena i krivične prijave protiv policajaca. Ko su oni da spreče narodnog poslanika da dođe na zasedanje, ravno državnom udaru.
Још су ови пандури нешколовани, глупи и непросвећени. Види се да није завршило три разреда основне школе. Битно је да је добио униформу да је носи и да глуми руку закона. То су пандури са Амазона или Темуа. Лоша роба.

Још су ови пандури нешколовани, глупи и непросвећени. Види се да није завршило три разреда основне школе. Битно је да је добио униформу да је носи и да глуми руку закона. То су пандури са Амазона или Темуа. Лоша роба.
Nažalost nisu samo ovi, svi su takvi. Još kaže lik: "Videćeš ti ko je majmun kad skinem uniformu." Nedopustivo ponašanje. A i da zanemarimo ćelavog, u kojoj to zemlji može ovako da se ponaša prema bivšem generalu i načelniku generalštaba, šta god neko mislio o njemu.

Nažalost nisu samo ovi, svi su takvi. Još kaže lik: "Videćeš ti ko je majmun kad skinem uniformu." Nedopustivo ponašanje. A i da zanemarimo ćelavog, u kojoj to zemlji može ovako da se ponaša prema bivšem generalu i načelniku generalštaba, šta god neko mislio o njemu.
Да, тако је од распада СФРЈ од 1992. до 2003. године. МУП се драстично срозао.

Vrh